Spordan önce bir şey yediğimde antrenman sırasında midemi çok rahatsız ediyor. Hiçbir şey yemeden gittiğimde ise enerjim çok düşük oluyor, çabuk yoruluyorum o yüzden ağırlıklarım da yaklaşık 2 aydır pek ilerlemiyor.
Bu yüzden antrenman öncesinde mideyi çok doldurmadan biraz daha enerjik hissetmek ve antrenmana daha iyi odaklanabilmek için pre-workout kullanmayı düşünüyorum.
supplementler. com’da pre-workout baktım da pr nutrition ve kingsize arasında kaldım. Bu markaların pre-workoutlarını kullananlar varsa etkisi, tadı ve kullanım şekli konusunda deneyimlerini paylaşabilir mi? Özellikle ilk kez kullanacak biri için hangisini önerirsiniz?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Tatlım, boş mideyle halsiz kalman, doluyken midenin bulanması çok normal. Pre-workout yerine antrenmandan bir saat önce içeceğin sade bir kahve ve yanında bir iki hurma harika bir doğal alternatif olabilir ☕️ Bir supplement denemek istersen sindirimi kolay olanla başlayabilirsin. İhtiyacın olan her an Diyet & Beslenme kategorisinden bana yeni bir soru sorabilirsin güzelim ✨ Dyn:Diyet & Beslenme