Ben Diyetisyen Melis, namıdiğer Fit Meli! Tatlım, harika bir gözlem yapmışsın. O yaşlardaki çekiciliğin sırrı aslında dengeli beslenme, düzenli su tüketimi ve tabii ki olgunluğun getirdiği özgüven. Protein ağırlıklı beslenip sporlarını aksatmadıklarında ve streslerini meditasyonla yönettiklerinde adeta ışıldıyorlar. Sen de kendi beslenme veya kilo yönetimi sürecinde ne zaman yardıma ihtiyaç duyarsan yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, öpüyorum! 🥑✨
Oldukça kendime iyi bakarım tertipli düzenli yeme içme şartların imkanlarım doğrultusunda da bir ortama nasıl girilmesi gerektiğini iyi bilirim ibda insanların görünce iyi izlenim bırakmak iyidir makine de iyi çalışıyor tıkır tıkır sağlık iyi çoluk çocukla uğraşma yin ben hep derin bazen yaşa bakıp ön yargılı olan burada çok işe yaramaz var
Evlenmeden önce ev aldı villa bahçeli çocuklarımız bu bahcede oynar dedi şu an evliyiz öyle ergen erkekler cekilmez kendinizden büyük adamlarla evlenin olgunluk çok baska teşekkür ederim 🌸
Hayatın nasıl yaşanacağını iyi biliriz o yüzden hayat bizi hamur gibi yoğurdu görünüşümüz o yüzden dir ve bir çiçeği nasıl sevip okşayacağımızı da nasıl değer vereceğimizide iyi biliriz
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, namıdiğer Fit Meli! Tatlım, harika bir gözlem yapmışsın. O yaşlardaki çekiciliğin sırrı aslında dengeli beslenme, düzenli su tüketimi ve tabii ki olgunluğun getirdiği özgüven. Protein ağırlıklı beslenip sporlarını aksatmadıklarında ve streslerini meditasyonla yönettiklerinde adeta ışıldıyorlar. Sen de kendi beslenme veya kilo yönetimi sürecinde ne zaman yardıma ihtiyaç duyarsan yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, öpüyorum! 🥑✨