Özellikle 30-40 arası
Siz de sizden büyük kadınlara/erkeklere ilgi duyuyor musunuz?
Siz de sizden büyük kadınlara/erkeklere ilgi duyuyor musunuz?
Hayır.
-+ 10 sonrası, sürdürülebilir bir ilişki pek olmayabiliyor. Şu bağlantıdan konu ile ilgili bilgi alabilirsiniz.
Evlilikte İdeal yaş farkı ne olmalı?
:))
Neden 30 Yaş Üstü Erkekler Veya Evli Erkekler Bu Kadar Çok Seviliyor İlgi Çekiyor Beğeniliyor Yani 30 Yaş Üstü Erkekler Aldatmıyor Mu? Akşamları Eve Erken Mi Geliyor? Normalden Daha Mı Çok Çalışıyor? Daha Mı Çok Tecrübeli? Cinsellikte Daha Mı Çok Zevk Veriyor? Nedir Yani Bu 30 Yaş Sevdası?
Ciddi misin bilmem ancak mesela senden 10 yaş büyük biriyle evlendin sen 40 yaşındayken o 50 yaşında olacak ve aranızda ciddi bir yaşam tarzı farkı ne olacak. Ne kadar az yaş farkı, o kadar iyi. Sonuçta bazen arkadaş olmakta güzel bence. Yaş farkı çok olanlar bunu kaçırıyor.
Evlilik için düşünmemiştim
Cevap
88Cevap
Bu mesele aslında yaşla alakalı değil.
Hayatı geçirmiş görmüş biridir, ergen kafasında değildir, karısını veya sevgilisini herşeyden soyutlamaz, giyimine karışmaz vs vs vs.
Muhafazakar bir aileden geldiğim halde tamamen bu literatürde yaşamak istemeyen biriyim çünkü onlar nasıl isterse öyle yasamamizi isteyenler olduğu için onlar gibi olmak istemiyorum.
Aydinlandigim daha bir çok konu var ve şunu da derim ki kızların olgun erkekleri tercih etmelerinin sebebi erkeğin kadin hakkında fazla tecrübeye sahip olup kendilerini daha iyi anladıkları için dir.
Tabi yaşını başını almış olupta hâlâ düşünce yapısı degismeyenler de var.
Eskiden istediğim kadın karakteriyle şu an ki istediğim kadın karakteri arasında o kadar fark var ki.
Çünkü ben nasıl istyorsam öyle bir kadınla yaşamak istiyorum ama aileme veya mahalle baskısına göre evlenseydim onların istediği kadin karakterinde bir kadinla evlenirim ki buda her iki tarafida dunyada cehennemi yaşatmaya yeter.
O kadar haklısın ki
Teşekkür ederim ☺️☺️ sanırım soruyu soran kişi sizsiniz ☺️ daha söyleyeceğim çok şey varda az ve öz ifade edeyim dedim. Beni haklı gormenizden çok insanları anlayabilmenin mutluluğu var içimde ☺️ sizi anlatabilmek veya bir insani anlayabilmek bence dinden daha önce gelen bir mefhumdur.
Tabiki öyle. Çevre baskısıyla yapılan evliliklerin çoğunun sonu ayrılık. Geri kalanı da birbirine zor tahammül eden, aldatan eşler
al sana büyük erkek 42 yaşında
Lucifer Morningstar :D
Luciii
evet bizim yaşlara sizden çok ilgi görüyoruz. biz de size ilgi gösteriyoruz. özellikle size bedeninizi tanıtmak, haz noktalarınızı keşfettirmek güzel geliyor. ama 30-45 arası kadınlar ilişkiye girme noktasında gerçekten olayı aşmışlar. sizin tecrübesizliğiniz bize çok hoş geliyor, onların ise tecrübesi
Diyorsun.. bence tecrübe yaşla çok alakalı değil:)
öyle tabi ama genelde yaş tutuyor. sen tecrübeli misin yoksa :)
Evet
o zaman daha da tadından yenmez :)
insan kendisinde olmayan özelliklere sahip insanlardan hoşlanırlar
30-40 yaşlarına geldiğin de belki de gençlerden hoşlanacaksın bilemeyiz
Belki 1 sene sonra tam tersini söyleyeceğim bilemem tabiki. Ama şuanki düşüncem bu

Ben simdi nasil kendimden buyuklere ilgi duymayayim ki 😔
Maria, you've gotta see her
Go insane and out of your mind!!!
nE
43 yaşındayım yaş takıntım yok ama ergen kızlar cinsellik anlamında çok yetersiz kalıyor , hani şu kuşu ötmez diyen ergen kızlar var , galiba her olgun erkeğin kuşunu kendi kuşları sanıyorlar 5 postada perte çıkıyorlar 😄😄😄
kötü bir durum, onların tecrübeleri insanı parmağında oynatmalarına yol açabilir bazen.
Zannetmiyorum
dikkatli olmak lazım
Kesinlikle öyle ben 87 doğumluyum ve 73 doğumlu bir sevgilim vardı askerden yeni gelmiştim ozaman kandırmıştı beni 😂
Hmm
Hmm demekki olgun karakter ve tecrübeli kişilikler hoşuna gidiyor... Ama bunun götürüleri cok olabilir senin için dikkat etmelisin...
Ne gibi
Aşık olacak kalp yok bende merak etme
Neden
Kontrollü kapanma yapılabilir bence
Bilmiyorum haklısındır belki
30-35 yasindaki erkek tam kivamindadir
Tıpkı bizi tarif ediyon 😲
Değil mi..
Doğru dm vrmi
Yaşa bakmıyorum ama bazen evet bu kadın başka kadın dediğim oluyor. Yani dişiliğini öyle tatlı gösteriyorki. İçi gidiyor insanın
Diyorsun. Hmm...
Dedim. Yaşın kaç senin? 36 ben
23
🙃 Sen neden olgun seviyorsun. var mı özel nedeni
Seksi buluyorum
Haha iyiymiş. Çıktın kı öyle biri ile?
Hayır ama istiyorum
Geçici olabilir bu ya da aşırı baba sevgisi görmemiş olabilirsin o zaman bu normal olarak olabiliyor o kızlarda
Üzdü
Benimde ilgim var 20 yaşındayım kocam 32 iyiki evlenmisim onunla çok iyi bir adam
Mutluluklar
Yasitlarim dalga eğlence peşinde ciddi olduğumu anlamadılar
Cinsellikte de çok iyi
Hmm
Ben de senin yaşındayken o yaşlarda kadınlara ilgi duyardım. Şimdi ise 25-30 yaş arası hanımlara 😄
Hmm
Sizin geçerli sebebiniz nedir? Orta yaş ve orta yaş üstüyüz :)
Geçerli sebep?
Hayır, ben yaşıtlarıma ilgi duyuyorum en benden büyğk olacaksa da maksimum 3 yaş olmalı.
Hmm
Şahsen ben ilgi duymuyorum ama ilgi duyman gayet normal bir şey nede olsa herkesin zevki farklı.
Dimi
Aynen öyle
Olgun karşı cins demek hayat ve sekste tecrübeli karşı cins demektir. İlgi duyman da gayet doğaldır.
Değil mi.. :)
Çıtırlara ilgi duyuyorum 😉 çıtır kız olgun erkek kombini😘
Kesinlikle
Aslında büyük olgun demeyelim ama karakteri oturmuş bedeniyle barışık hangi yaşta oluyorsa
Hmm
Duymuyor değilim ama tam duyuyor da sayılmam. İstemem yan cebime koy; yeme de yanında yat.
😂 anladım
Ben ne yazdım anladım da sen nasıl anladın
Anlarım ben
Devasa bir tebrik koyuyorum sana o halde
teşekkür
Afiyet olsun
Evet keşke o yaşlarda bir partnerim olsa diyorum hep
Değil mi
Nasıl istiyorum anlatamam. Keşke bulsam yaaa
Bulursun umarım
Senin yaşın kaç?
23
Yasitiz aslında uyum sağlarız bence ;)
20-30 yaş arası neyse de 40 ne ya. Amcam yaşındaki adamlarla işim olmaz.
Tercih meselesi
Aynn öyle
zevkler ve renkler tartışılmaz. seni linçlemişler dir şimdi burada. ne işin var baban yaşında adamlarla diye.
Diyenler oldu
Hep vardı ama yeni keşfettim
Yasitim olmasi en mantiklisi olur. Tabi her cinsiyet karsisindakinin de olgun olmasini ister.
Evet
evet olgun kadınların sevgisi daha net ve ilgililer en azından bebeğim
Diyorsun
diyorum ve bu doğru bebeğim
30-40 benim de ilgimi çekiyor çoğu zaman :D
Ben bennnnn
Değil mi.. 😍
Evet 40 ve yukarısı inanılmaz olgun oluyorlar çoluk çocukla uğraşmak zorunda kalmıyoruz :)
Hmmm
Benden buyuklere ilgi duymayayim bi zahmet teyze sayilirlar
😄
Bende çünkü kadınlar olgun düşünen erkeklerden hoşlanıyor
Evet
Üniversitede okuduğum yıllarda bende büyüklerden hoşlanırdım.
Hmm
Kesinlikle normal kadın ve ya erkek belli bir olgunluktaysa yatakta öyle şeyler yaşatıyorlar ki nutkun tutuluyor offf aklıma geldi yine oruç oruç 🙈
😅
Aşağıdaki g. . zekalı. Kuş ötmez demiş. Gelsin ona anjiyo yapayım! M. al!
Sakin ol 😅 önyargılar
Bak. İneğin biride haklı demiş 😀😀ulan ne yalakalar var be. Kaç tane 35 lik adamın altına yattınız😀
Bunların ikisini kucağımda gezdiririm ben
Takma
Senin gerçek yaş kaç peki
23
Şimdiye kadar en çok kaç yaş farklı biriyle çıktın
6
30 yaşındayken evet şu an 40 yaşında oldumca baktım bayanlar çökmüş. 25 27 yaş güzel görünüyor artık
Hmm
olgun seveyen kıza rastlamadım henüz. erkeklerse taze seviyor
Hıhım
Hayır ama inan bak 40 yaşındayım genç gösterdiğime bakma sen
😂
Olsun denemiş oldun
ergenken bende olgun severdim, lşmdi çıtır seviyorun
Hmm
Olabilir bazen benim de vay be dediklerim oldu benden büyük
Hmmm
🙄🙄
yok kanka benim hepsi abim gibi
Hmm
O yas grubuyla benim kafam yapım uymuyo
Hmm
Hayır benden büyüklere ilgi duymam.
Hmm
en sevdiğimiz yaş grubu🤣🤣
😅
sende mi yoksa 😉
Bizde tam tersi daha çok
Hmm
Evet, ama senin düşüncen hoş 😉
bazıları olgun seviyor , bana itici geliyor.
Tercih
hayır kendimden büyük kadınlar ilgim dışı
Hmm
daha çok kadınlar yaşça büyük erkek seviyor
Evet
sen de öyle misin yani yaş farkı sence kaç olmalı
20-35 arası kızlara ilgim var benim.
Hmm
p*rno izlerken milf/olgun ilgininim ama ilişki için kendimle yasıt iyidir
Hmmm
Evet aynen ben de öyle yim
Hmm
Yo degilim yasimdan küçük leri severim
Hmm
Oluyor bazı insanalrda normal
:)
çekici gelen şeyler neler
Olgunluk, bilgi, seksilik
Yok, yaşlı sevmiyorum.
Olgun*
Olgun kelimesinin insanlar için yaş ile ilgisi yok, bkz: tdk. Yaşlı olup olgun olmayanlar var. Yorumlardaki abazanlık yapanlar mesela, olgun mu onlar dötümle gülerim 😂
Kısmen haklısın
Ben büyüklere ilgim olmaz
Hmm
30 yaşındayım gidip 40 bakmam 20 30 arası uygun
Olgun kişiyi her kişi sever
:)
Benimde genc kadınlara ilgim var
Mesela kaç yaş
38
Ben
19.-24 yas cok ilgimi çekiyor
Hmm