Öncelikle kimseye fikrini sormadım bu normal mi değil mi onaylar mısınız diye sormadım. Böyle olan var mı diyorum sadece.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBöyle olmayan yoktur demek lazım aslında. Özellikle bu sitede çok fazla kendinden büyük erkeklere ilgi duyan kız gördüm. Aynı zamanda bu gayet normal kadınlar güçlü ve ne istediğini bilen olgun erkekleri tercih ettikleri için genelde kendi yaşıtlarını böyle görmezler ve yaşça büyük erkeklere yönelirler...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendinden 15-20 yaş ve daha fazla yaş farkı olan erkeğe ilgi duymak normal bir dürtüdür. Bu biraz hayat ve seks tecrübesine ilgi, biraz da sevgi ve şefkate olan açlıktan dolayıdır. Sonuçta o yaş farkındaki erkek sekste düşman şiddeti, seks dışında baba şefkati gösterir kadına. Dünyada bu şekilde olgun ekkeklere ilgi duyan yüzmilyonlarca kadın var ve sen de onlardan birisin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
81Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen de öyleyim asla şikayetçi değilim seviyorum bunu.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBende olgun ve benden büyük kadınları seviyorum.
10 Yorumla
+1 yılOlgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılKadınların neredeyse tamamı özellikle belli bir yaşa kadar kendilerinden yaşça büyük erkeklerden hoşlanır, olgunluğu sevdiğiniz için. Hiç mi görmedin çevrende?
12 Yorumla
Soran+1 yılÇevrem genelde kendinden 1 2 yaş büyük kişilerle ilişki yaşar o yüzden hayır
- +1 yıl
Tuhaf. Benim hep gördüğüm çoğunlukla arada en az bir 5+ yaş farkı olmasıdır.
- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılEvet öyleyimdir. 30 yaş üstü erkekler her açıdan tecrübeli oluyor. Toy değil öncelikle aynı zamanda kadın ruhundan anlıyor ve o kadını taşıyabilmekte. Yaşanmışlığı derin olduğu için tüm incelikleri yakalayabilmekte ve nerede neyle karşılacağını nasıl hareket edeceğini bilir.
04 Yorumla- +1 yıl
@gizemlin28298228 Sen hangi hakla beni yargılıyorsun? Karşındaki insanın hayat görüşünü, yaşayışını bilmeden kimseye çirkince yakıştırmalarda bulunma.
Soran+1 yılLütfen şöyle saçma insanlar ile uğraşma engelle gitsin yorulmaya değmez
- +1 yıl
Bazı kadınlarin gözünde erkek olmamız bile sorun zannımca doğrunun yanında olduğun için teşekkür ederim..🙏
Soran+1 yılBen teşekkür ederim
Gayet normal prenses gibi hissettiriyorlar, kendilerinden daha çok seni mutlu etmek için uğraşıyorlar.
66 Yorumla- +1 yıl
bende sana bisey sormak istiyorum
Bende senin gibi öyle beğeniyorum. Nedenini bilmiyorum
82 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya yaşıtım olanları veya benden küçükleri hiç beğenemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Böyle olanlar çok evet. Yaşım küçükken bende senin gibi kendimden büyükleri daha çok beğeniyordum. Ama şimdi farklı.
10 Yorumla Vardır vardır da doğru kararlar ver ve dikkatli ol. Evli olan çok olur sonra aşık olursun olan sana olur. Biraz riskli işte bu yüzden. İşin yoksa birde karısı ile uğraş onun.
20 YorumlaBence yaşın önemi yok, sen nasıl bir hayat yaşamak istiyorsan o yoldan gitmelisin, insanları çok takma sonuçta senin hayatın.
10 Yorumla
+1 yılKendini hangi limanda huzurlu hissediyorsan ona yanaş , gerisi hikaye
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnceden ben de en az 30 yaş beğeniyordum ama artık kalmadı o. Şu an yaşın önemi yok kafasındayım.
31 Yorumla
Soran+1 yılTamamen haklısın yaş bazen çok saçma bir şey aslında.
+1 yılHayat senin hayatın, kendine yakıştığını düşündüğün şeyi yap
10 Yorumla
+1 yılBence normal, bi çok genç kız olgun erkek aeviyor
10 Yorumla
+1 yılGenelimiz böyleyiz zaten, fazla abartılmadığı sürece mantıklı olan da bu sanırım.
210 Yorumla- +1 yıl
Genelimiz böyle deme her kızın gözü 40 50 yaşında ki dayılarda değil
Soran+1 yıl@Yaşayabilmerem Fazla abartılmadığı sürece demiş zaten
- +1 yıl
Genelimiz demiş her kız kendinden yaşca büyük aramıyor
- +1 yıl
@Yaşayabilmerem soruda yaşça büyük denilmiş. 18 yaşındaki bir kız için 23 yaşındaki bir erkek yaşça büyük değil midir? Neden hemen aklına 40-50 yaşındaki dayı tiplemesi geliyor? Bir erkek ve kız arasında bir yaş farkı olması gayet mantıklı bana göre çünkü sizin zihin yaşınız bize göre çok daha geç olgunlaşıyor. Arada belli bir oranda yaş farkı olmadığında ilişki pek de sağlam olmuyor bana kalırsa.
- +1 yıl
Kardeşim sen de diyorsun bak, "genelimiz". Yani şair burada hepimiz değil ama çoğunluğuömuz demek istiyor.
- +1 yıl
Bana kalırsa da kadınlar zeki değil erkekler daha zeki
- +1 yıl
Zekadan bahsetmiyorum, zihin diyorum. Yani olgunluk. 23 yaşındaki bir erkeğin olgunluğu ile 23 yaşındaki bir kadının olgunluğu arasında bariz bir fark var. Olgunluk derken de milflikten bahsetmiyorum. Düşünce yapısındaki olgunluktan bahsediyorum.
- +1 yıl
Zeki olmayan bir insan olgun da olamaz veya geç olgunlaşır
- +1 yıl
Tamam kardeşim, sensin 🙂
- +1 yıl
tamam rus abla
+1 yılyaşça büyük derken çokta değil max 6 yaş sonrası yaşlı gelir bana
25 Yorumla- +1 yıl
onların derdi para ondan
Soran+1 yılNe alaka neden aklınız fikriniz parada çekici geliyor dedik para istiyoruz diye bir şey demedik genç ve baba parası yiyen miras kalan bir sürü erkek var onlarla birlikte olamayı da isteyebilirdik. Ne kadar meraklısınız peşin hüküm verip insanları yargılamaya.
- +1 yıl
genel olarak öyle çünkü kendileri de diyor
- +1 yıl
ayrıca soru sordun yanıtladık
Soran+1 yılTeşekkür ederim yanıtınız için ama altında açıklama olarak özellikle yargılayıcı konuşmalar yapılmaması için bir şeyleri belirtmiştim. Dediğiniz gibi olan var mı çok var ama onlar zaten genellikle uzun süre birlikte kalmıyor evlenip çocuk yapıp ayrılıyorlar benim bahsettiğim gerçekten aşık olmak
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyle. Aşırı değil ama bi 10 yaş büyükle muhabbeti daha çok seviyorum. Küçükler canım canım cevap veriyor gibi geliyor 😀
27 Yorumla- +1 yıl
Bide beni dene aşkım 😛😈😉
Cevap sahibi+1 yılSeninle muhabbet edilmeyeceği seviyenden belli zaten
- +1 yıl
Tanımadan bilemezsin fazla ön yargılısın bence. Ki seviye falan demene gerek yoktu. Senden daha donanımlı olduğuma adım kadar eminimdir 😉
Cevap sahibi+1 yılBen yatakta seviyorum gibi bi cümle kurmadım. Muhabbette de donanımın düşüklüğü belli zaten.
- +1 yıl
Neyse kırıcı olmak istemiyorum tamam ben düşüğüm sen çok yüksek 😊😊
Cevap sahibi+1 yılSevmem laubali konuşmayı kusura bakma
- +1 yıl
Tepkin iyiydi ama :) ve hak ettiğimin de farkindayim
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Senin özgür doğal hakkın kimseye laf söylemek bile düşmez
10 Yorumla
+1 yılOlabilir bi durum kimisi kendinden kücük veya aynı yaşıt istemez benden daha olgun her anlamda olsun ister
40 Yorumla
+1 yılYaşıtlarının g**izekalı ve çocukça olmalarından kaynaklı olabilir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişki yaşadım gayet güzeldi. Yaşıtlarımız gibi değiller ne istediklerini biliyorlar
20 YorumlaGenelde para çok olunca kızlarda yaş sınırı kalkar. Yoksa çoğu icin sorundur.
02 Yorumla
Soran+1 yılBence genellikle parayla bir ilgisi yok küçük yaşta baba parası yiyen miras kalan bir erkek de bulabilir insanlar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılVar elbette ama çoğu ekonomik yönden olgun erkek tercih ediyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında fakir ve olgun bir erkekle de birlikte olurum çalışır kazanırız nolcak
- +1 yıl
İşte herkes senin gibi düşünmüyor maalesef yoksa tabiki kazanılır harcanır
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılNormal demek için yaş sınırını iyi bilmek lazım
Mesela hangi yaşlarda olanlara ilgi duyuyorsun010 Yorumla- +1 yıl
Her kadın olgun ve tecrübeli ister bence
- +1 yıl
Olgun istiyor diye 20 30 yaş büyük insanlarla görüşmenin tek amacı olur.
Para..
Normali en fazla 15 yaş.
Soran+1 yılBenimde sevgilim ile aramda 12 yaş var aslında
- +1 yıl
Tabi canım o kadar yaş farkı demedim ben zaten. 10 falan olabilir en fazla bence
- +1 yıl
Maksimum sınır 15 bana göre. Fazlası iyi değil. Her açıdan.
- +1 yıl
Trabzon'da mi yaşıyorsun sen yoksa Sakarya'da mi :)
- +1 yıl
Sakarya:)
- +1 yıl
Serdivan AVM yakın mi 😂🤣
- +1 yıl
Yakın niye sordun :)
- +1 yıl
Arada geliyorum da merak ettim öylesine 😂😂🥲
+1 yılBnde olgun fizik çitir bayilirim. Sonucta baaskinim
03 Yorumla- +1 yıl
Genc kadinlarin olgun sevmesi dogal sonuc da belli yasa gelip hali hazir her sey yerin de is arac ev ekonomik vb
- +1 yıl
@gizemlin28298228 dedi oz guvensiz tipsiz
Soran+1 yılKuyruk acısı var herhalde boş ver konuşmaya bile değmez
Zaman zaman öyle zaman zaman yaşıt veya küçükte oluyor
11 Yorumla
+1 yılBaba şefkatini yaşlı başlı adamlarda aramayın onlar sizi harcar..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDayılar emrine amade burada sen yeter ki iste
10 Yorumla
+1 yılben de böyleyim hatta en az 10 yaş büyük adamlardan hoşlanıyorum genelde
40 Yorumla
+1 yılBende Daha cekici buluyorum
70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılyani normal zaten böyle olması kızlar kendilerinden büyük erkekleri beğenir yaşıtlarından önce olgunlaşıyorlar. antik çağlardan beri var bu genç kızlar kendileriin ödül olarak görüyorlar bilinç altında.
00 Yorumla
+1 yıl18 yaşını doldurduysan istediğini yapabilirsin hayatta seçimde senin..
00 YorumlaBu bende de var benden yaşça büyük bayanlar daha çok ilgimi çekiyor bir çok sebebi var tabi
00 Yorumla
+1 yılMaksimum 10 yaş kültür farkı bile hissediliyor daha fazlasinda
00 Yorumla
+1 yılOlanlari gordum. Onaylamak onaylamamak kimseyi ilgilendirmez tercih secim senindir.
00 YorumlaGenel de baba sevgisinden mahrum kızlar bu şekilde düşünüyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Erkeklerde yaşşça büyük kadınları beğeniyor ama farklı şekilde tabiki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Tabi tabi aynen bende benden yaşca büyük erkeklerden hoşlanıyorum 🤣🤣🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılevet olabilir.. sende belki olgun bir kadınsın ondan olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlgun demek nerde nasıl davranacağını bilen biri demek benim için. Yaşı fazla büyükse sevemem öyle o ne öyle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyleyim ilişkilerde en az 5 en fazla 10/12 yaş olmalı
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/RVuwjn6N4WQSebep geniş izah
00 YorumlaBen de birkaç yaş olmak kaydıyla kendimden büyüklere ilgi duyuyorum. Babam olmadığı için olabilir ya da yaşıtlarım beni anlamıyor.
36 Yorumla- +1 yıl
ee sen zaten 18 yaşındasın 20-21 yaşındaki erkek olgun olmuyor :D sen olayı yanlış anlamışsın
- +1 yıl
baban dedne yasinda ekrekler evlenen ozmn kafaya bak
- +1 yıl
29 yasinda erkekin 18 yasinda kizi istemedi zaten normal degil basbsi demedim olgun diyince erkek olgjnsa cocuky asta kizla ne isi var ya sapiklari
+1 yılBende 50 yaşındaki erkekleri beğeniyorum yahu
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir TERCİH meselesi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTam tersine bende kendimden yaşça büyük kişilere ilgi duyuyorum
10 Yorumla
+1 yılGayet normal çünkü yasitlariniz size çocuksu gelirken işi gücü karakteri oturmuş statülü ve karizmatik erkekler daha çok ilginizi çekiyor.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar olgun ve yatakta tecrübeli seviyor. O nedenle şanslıyım;) memnun edemedigim sevgilim olmadı bu zamana kadar. Önce gözüne sonra içine hitap ederim kadınımın🤦😊🙈🙊
00 Yorumlavar bir sürü ben de dahil mxmwlqğ
51 Yorumla
Soran+1 yılMtmmdksksmdjdnfjdj çok iyi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende olgun kadınları çok seviyorum senin tam tersinim bizde onlara m'lf diyoruz
00 YorumlaEğer konu tecrübeyse en iyisi genç ve tecrübeli birini bulmak. Şahsen olgunlar hiç çekici gelmiyor bana, ama genç erkeklerin bi cazibesi var.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Maddi gücü kariyeri oturmuş düzenşnden dolayıdır sahiplenici etkisi
00 YorumlaBazi kızlar oyle seviyor, yaşıtı olan erkeklerin cocuksu davranışlarından sıkılmaktan kaynaklı sanırım
00 Yorumla
+1 yılBen varım kuzum
32 Yorumla
Soran+1 yıl🌸🌸🌸😍
- +1 yıl
😍😍
var tabii, hatta genelde altında psikolojik durumlar yatıyor
10 Yorumla
+1 yılGaliba ben ndjdjdjsjs hata bir keresinde lise hocama aşık olmuştum.
10 YorumlaYaşın önemi yok frekanslarin uyması önemli
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldegil askim. cocuklugundaki bu seyleri cozmedigini gosteriyo. tramvalarini iyilestirmeye calismalisin bence🥺
20 Yorumla
+1 yılBeennnnnnn
70 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Fikrine sagi duymak lazim evli degilse tabiki takilabilirsin :)
00 Yorumla
+1 yılBana göre herkes kendinden olgun birilerinden hoşlanır
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Olgun ve benden yaşça büyük erkekleri beğeniyorum, böyle olanlar var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım