Öncelikle kimseye fikrini sormadım bu normal mi değil mi onaylar mısınız diye sormadım. Böyle olan var mı diyorum sadece.
1 ay
Olgun ve benden yaşça büyük erkekleri beğeniyorum, böyle olanlar var mı?

Öncelikle kimseye fikrini sormadım bu normal mi değil mi onaylar mısınız diye sormadım. Böyle olan var mı diyorum sadece.
Böyle olmayan yoktur demek lazım aslında. Özellikle bu sitede çok fazla kendinden büyük erkeklere ilgi duyan kız gördüm. Aynı zamanda bu gayet normal kadınlar güçlü ve ne istediğini bilen olgun erkekleri tercih ettikleri için genelde kendi yaşıtlarını böyle görmezler ve yaşça büyük erkeklere yönelirler...
Kendinden 15-20 yaş ve daha fazla yaş farkı olan erkeğe ilgi duymak normal bir dürtüdür. Bu biraz hayat ve seks tecrübesine ilgi, biraz da sevgi ve şefkate olan açlıktan dolayıdır. Sonuçta o yaş farkındaki erkek sekste düşman şiddeti, seks dışında baba şefkati gösterir kadına. Dünyada bu şekilde olgun ekkeklere ilgi duyan yüzmilyonlarca kadın var ve sen de onlardan birisin.
Cevap
81Cevap
Ben de öyleyim asla şikayetçi değilim seviyorum bunu.
Merhaba
Böyle olanlar çok evet. Yaşım küçükken bende senin gibi kendimden büyükleri daha çok beğeniyordum. Ama şimdi farklı.
Vardır
Olgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
Kadınların neredeyse tamamı özellikle belli bir yaşa kadar kendilerinden yaşça büyük erkeklerden hoşlanır, olgunluğu sevdiğiniz için. Hiç mi görmedin çevrende?
Çevrem genelde kendinden 1 2 yaş büyük kişilerle ilişki yaşar o yüzden hayır
Tuhaf. Benim hep gördüğüm çoğunlukla arada en az bir 5+ yaş farkı olmasıdır.
Evet öyleyimdir. 30 yaş üstü erkekler her açıdan tecrübeli oluyor. Toy değil öncelikle aynı zamanda kadın ruhundan anlıyor ve o kadını taşıyabilmekte. Yaşanmışlığı derin olduğu için tüm incelikleri yakalayabilmekte ve nerede neyle karşılacağını nasıl hareket edeceğini bilir.
@gizemlin28298228 Sen hangi hakla beni yargılıyorsun? Karşındaki insanın hayat görüşünü, yaşayışını bilmeden kimseye çirkince yakıştırmalarda bulunma.
Lütfen şöyle saçma insanlar ile uğraşma engelle gitsin yorulmaya değmez
Bazı kadınlarin gözünde erkek olmamız bile sorun zannımca doğrunun yanında olduğun için teşekkür ederim..🙏
Ben teşekkür ederim
Gayet normal prenses gibi hissettiriyorlar, kendilerinden daha çok seni mutlu etmek için uğraşıyorlar.
bende sana bisey sormak istiyorum
Bende senin gibi öyle beğeniyorum. Nedenini bilmiyorum
Dimi ya yaşıtım olanları veya benden küçükleri hiç beğenemiyorum
Vardır vardır da doğru kararlar ver ve dikkatli ol. Evli olan çok olur sonra aşık olursun olan sana olur. Biraz riskli işte bu yüzden. İşin yoksa birde karısı ile uğraş onun.
Kendini hangi limanda huzurlu hissediyorsan ona yanaş , gerisi hikaye
Hayat senin hayatın, kendine yakıştığını düşündüğün şeyi yap
Bence normal, bi çok genç kız olgun erkek aeviyor
Önceden ben de en az 30 yaş beğeniyordum ama artık kalmadı o. Şu an yaşın önemi yok kafasındayım.
Tamamen haklısın yaş bazen çok saçma bir şey aslında.
Genelimiz böyleyiz zaten, fazla abartılmadığı sürece mantıklı olan da bu sanırım.
Genelimiz böyle deme her kızın gözü 40 50 yaşında ki dayılarda değil
@Yaşayabilmerem Fazla abartılmadığı sürece demiş zaten
Genelimiz demiş her kız kendinden yaşca büyük aramıyor
@Yaşayabilmerem soruda yaşça büyük denilmiş. 18 yaşındaki bir kız için 23 yaşındaki bir erkek yaşça büyük değil midir? Neden hemen aklına 40-50 yaşındaki dayı tiplemesi geliyor? Bir erkek ve kız arasında bir yaş farkı olması gayet mantıklı bana göre çünkü sizin zihin yaşınız bize göre çok daha geç olgunlaşıyor. Arada belli bir oranda yaş farkı olmadığında ilişki pek de sağlam olmuyor bana kalırsa.
Kardeşim sen de diyorsun bak, "genelimiz". Yani şair burada hepimiz değil ama çoğunluğuömuz demek istiyor.
Bana kalırsa da kadınlar zeki değil erkekler daha zeki
Zekadan bahsetmiyorum, zihin diyorum. Yani olgunluk. 23 yaşındaki bir erkeğin olgunluğu ile 23 yaşındaki bir kadının olgunluğu arasında bariz bir fark var. Olgunluk derken de milflikten bahsetmiyorum. Düşünce yapısındaki olgunluktan bahsediyorum.
Zeki olmayan bir insan olgun da olamaz veya geç olgunlaşır
Tamam kardeşim, sensin 🙂
tamam rus abla
yaşça büyük derken çokta değil max 6 yaş sonrası yaşlı gelir bana
onların derdi para ondan
Ne alaka neden aklınız fikriniz parada çekici geliyor dedik para istiyoruz diye bir şey demedik genç ve baba parası yiyen miras kalan bir sürü erkek var onlarla birlikte olamayı da isteyebilirdik. Ne kadar meraklısınız peşin hüküm verip insanları yargılamaya.
genel olarak öyle çünkü kendileri de diyor
ayrıca soru sordun yanıtladık
Teşekkür ederim yanıtınız için ama altında açıklama olarak özellikle yargılayıcı konuşmalar yapılmaması için bir şeyleri belirtmiştim. Dediğiniz gibi olan var mı çok var ama onlar zaten genellikle uzun süre birlikte kalmıyor evlenip çocuk yapıp ayrılıyorlar benim bahsettiğim gerçekten aşık olmak
Bende öyle. Aşırı değil ama bi 10 yaş büyükle muhabbeti daha çok seviyorum. Küçükler canım canım cevap veriyor gibi geliyor 😀
Bide beni dene aşkım 😛😈😉
Seninle muhabbet edilmeyeceği seviyenden belli zaten
Tanımadan bilemezsin fazla ön yargılısın bence. Ki seviye falan demene gerek yoktu. Senden daha donanımlı olduğuma adım kadar eminimdir 😉
Ben yatakta seviyorum gibi bi cümle kurmadım. Muhabbette de donanımın düşüklüğü belli zaten.
Neyse kırıcı olmak istemiyorum tamam ben düşüğüm sen çok yüksek 😊😊
Sevmem laubali konuşmayı kusura bakma
Tepkin iyiydi ama :) ve hak ettiğimin de farkindayim
Genelde para çok olunca kızlarda yaş sınırı kalkar. Yoksa çoğu icin sorundur.
Bence genellikle parayla bir ilgisi yok küçük yaşta baba parası yiyen miras kalan bir erkek de bulabilir insanlar
Senin özgür doğal hakkın kimseye laf söylemek bile düşmez
Var elbette ama çoğu ekonomik yönden olgun erkek tercih ediyor
Aslında fakir ve olgun bir erkekle de birlikte olurum çalışır kazanırız nolcak
İşte herkes senin gibi düşünmüyor maalesef yoksa tabiki kazanılır harcanır
Normal demek için yaş sınırını iyi bilmek lazım
Mesela hangi yaşlarda olanlara ilgi duyuyorsun
Her kadın olgun ve tecrübeli ister bence
Olgun istiyor diye 20 30 yaş büyük insanlarla görüşmenin tek amacı olur.
Para..
Normali en fazla 15 yaş.
Benimde sevgilim ile aramda 12 yaş var aslında
Tabi canım o kadar yaş farkı demedim ben zaten. 10 falan olabilir en fazla bence
Maksimum sınır 15 bana göre. Fazlası iyi değil. Her açıdan.
Trabzon'da mi yaşıyorsun sen yoksa Sakarya'da mi :)
Sakarya:)
Serdivan AVM yakın mi 😂🤣
Yakın niye sordun :)
Arada geliyorum da merak ettim öylesine 😂😂🥲
En İyi Cevap