Kendimden yaşça büyük erkeklerden hoşlanıyorum, normal mi? Etraf tarafından garip karşılanmasını anlamıyorum.

Kendimden yaşça büyük erkeklerden hoşlanıyorum, normal mi? Etraf tarafından garip karşılanmasını anlamıyorum.

genetik olarak erkekler genelde doğuma elverişli yaşları cezbedici bulur, dişilerse koruyucu/maço erkek yaşlarını. kısacası kendinden büyük veya küçük olması ''hoşlanma'' için önemli bir kriter değildir. toplumsal tabular seni bunun yanlış olduğuna iter.
Cevap
33Cevap
Bende yaşça büyük kadınlardan hoşlanıyorum normal
Normal değil çünkü yaşça büyük erkeklerin evli olması ve sizi kullanması olasıdır.
Normal ama ayak uyduramazsın prenses sen gel bu sevdadan vazgeç😃
Ama ben olgun biriyim. 😏
Tanımadan bilemeyiz dimi🙂
Olabilir ama çok abartılı yaş farkı hayali geliyor bana :) en azından ciddi bir ilişki için sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
Kimin ne dediği umrında olmasın sen dogru yoldasın senden yaşça büyük olan o adam olgun ve anlayışlıdır sana huzur verir çok detay var da yazmakla bitmez
45 yaşında adamla sevgili olursam beni hiç kiskanmaz mi yani hep mi anlayışlı olir
En azından hayata bakış acımız daha farkli ve daha fazla olanaklarımiz var da ondandır..
Geçende 18 yaşındaki iki tane kız aynı anda bana yazıyordu.
Kardeşim buyur dedim de baktılar yanlış kişiyim
Anormal olan her önüne gelenden hoşlanmak onun haricinde her şey senin tercihin ve normal
olabiliyor çok var bu tarz beğenisi olan. bence kafalar anlaştıktan sonra zor bişi değil.
Tek senlik bı durum değil kızların çoğu olgun erkek seviyor yani 😊
Erkeklerin kadınlardan olgunluk yaşı olarak 5 yıl geride olduğunu düşünüyorum gayet normal büyük birine ilgi duymak
Eskiden bende öyleydim. Şimdiki iliskimle aramda 10 yaş var ve beni öyle yıpratti ki.. ayrılırsak yaşıtlarımdan devamm
sexting yapmak istiyorum isteyen ulaşsın alakasız biliyorumm
Banada daha çekici geliyolar daha anlayışlı ilgili oluyolar
Olması gereken o zaten.
Çoluk çocukla vakit mi kaybedeceksin
Baba sevgisi görmeyen kızların genel durumu
Gençlere bende ılgı duymuyorum açıkçası her konuda nıtelıksızler.
Mesela bu kaç yaş oluyor
Bi şeyler eksik kalmış
Cok var senin gibi, normal aslinda
Bende benden büyük kadınlar dan hoşlanırım
Sen kaç yaşındasın ki
Sk. ttret etrafı sen 😉
Abartı yaş aralığı olmadığı müddetçe normal
28 yaşındayım ben
Kız haklı beyler dağılın
Kac yasindasn partnerin kac yasinda
Normal
Normal