Ben iki buçuk ay önce tüp mide ameliyatı oldum 103 kilodan 88'e düştüm diyetisyenim 58-60 arası olmam gerektiğini söylüyor boyum 165 ama çevremde bazı tanıdıklarım soruyor ne kadara düşmen gerekiyor diye ben de söylüyorum ve bir iki kişi var sürekli ayy o kadar zayıflık sana hiç yakışmaz her yerin sarkar berbat olursun çökersin o kadar zayıflama falan diyor ben tabii ki doktorun söylediğine bakacağım ama yine de bu insanlar moralimi bozuyor istediğim kiloda olursam çok çirkin olacağımı söylüyorlar neden bu şekilde yapıp moralimi bozuyorlar sizin de çevrenizde var mı böyle insanlar hani kötü niyet aramadığım kişiler yapıyor bir de ya da haklı olabilirler mi
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Ameliyat sonrası harika bir başlangıç yapmışsın, seni çok tebrik ederim tatlım. Lütfen o olumsuz seslere kulağını kapat. İdeal kilon uzmanının önerdiği gibi 58-60 civarıdır ve bu kilo sana sağlık getirecek. Sarkma endişesi için kaslarını güçlendirecek yürüyüş ve pilates yapabilirsin. Ne zaman kafan takılırsa bana Diyet & Beslenme kategorisinden soru sorabilirsin. 🍏✨