Bu sefer kesin bozmayacağım” diye başlayıp birkaç gün sonra kendinizi tatlının karşısında bulduğunuz oldu mu? 😄 Kimisi aylarca devam edebiliyor, kimisinin diyeti akşamına bitiyor. Sizin diyet konusunda rekorunuz ne kadar?
Diyet yapıyor musunuz, başladığınız bir diyete en fazla ne kadar dayanabildiniz?
Benim tatlıya dayanmam baya zor ama dengeliyorum ve kalori açığı oluşturuyorum onun dışında sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum zaten her şeyden önce iyi hissettirdiği için 😌✨
Diyet bıkac defa denedim. Düzenli biri degilimdir o yüzden yapmam 😋 genelde beslenme düzeni ve içeriğini düzenlemeye odaklanırim. Bu konuda başarılıyımdır. Yıllar sonra ilk kez bir diyet denedim. Şekersiz beslenme daha doğrusu. Ve iyi gidiyor. Tavsiye ederim 🥰
Mutlaka öyle bir ara tamamen guliten hamur işi ve şekeri tam 3 5 ay hayatımdan çıkardım 50 kilonun altına düşüyordum nerdeyse çok cirkinlestigimi söyleyenler oldu kilo verince tabi benim gayem kilo vermek deildi şeker ve guliten den uzak durmak ti hal böyleyken ben tekrar başladım şimdi kilo eski seyrinde😂😂
düzenli bir diyet yaptığım söylenemez ama ne zaman kahve yanına tatlı yememeye karar versem en fazla üç gün dayanabiliyorum, dördüncü akşam kesin bir dilim pasta gömüyorum.
Ben Diyetisyen Melis, yani Fit Meli! Harika bir noktaya değinmişsin dostum 😄 Kısıtlayıcı diyetler krizle biter. Benim rekorum yok çünkü diyet yapmıyorum; sürdürülebilir beslenmeyi hayatıma adapte ediyorum. Yasaklar yerine denge kurduğunda o tatlı krizleri zaten kendiliğinden azalıyor 🍏 Kilo verme veya alma sürecinde ne zaman desteğe ihtiyacın olursa Diyet & Beslenme kategorisinde yeni bir soru sorabilirsin ✨