116 kilo oldu boyu da çok yok bakın ben 15 kilo verdim daha da verilecek 5-10 kilom var ama kocam da hiç ama hiç azim yok
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sen kendi kilo verme sürecini örnek göstererek yaklaşırsan daha çok işe yarar, nutuk çekmek ters teper. Ona baskı yapmak yerine birlikte yürüyüşe çıkmayı, birlikte yemek yapmayı öner, rekabet değil ortaklık kur. Kilo vermek isteği içten gelmeyince hiçbir diyet tutmuyor, sen ne yaparsan yap o kararı o verecek. Belki bir doktor kontrolü iyi olur, hem sağlık açısından hem motivasyon için. Sen kendi yoluna devam et, o hazır olunca peşinden gelir.
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Seni bu harika başarın ve azmin için çok tebrik ederim tatlım ✨ Eşin için baskı kurmak yerine süreci eğlenceli hale getirebilirsin. Birlikte doğa yürüyüşlerine çıkmak, ona lezzetli ve sağlıklı tabaklar hazırlamak harika bir başlangıç olur 🥗 Erkekler genelde sert diyetlerden kaçar, bu yüzden küçük değişimlerle onu motive edebilirsin 💪 Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, hep buradayım 🥑
Cevap
11Cevap
Spor salonunda fıstık gibi kızlar varmış çok fenalarmış falan de hemen gidip yazılsın
Yere düşerse fay hattını kırabileceğini söyle
Onun yaninda baska fizigi iyi olan erkeklere bakiyomusun konusuyonuzmu bu konularda
silkemiyorsun artık başkasına veririm de tazıya döner :D
Kocana onu beğenmediğini söyle
Adipo plus al, ez iyice, sabah kahvaltılaına ekle
Sende onun istediklerini yapma
Çok fazla
Kocanı değiştir
Bu halini begenmiyo musun
Begenmiyor7m
Kendisini değiştirmesi için öneride bylundun mu
Bulundum umrunda degil
Ne kadar zamandır evlisiniz?
Evlendikten sonra mi saldi kendisini?