Günde 130-150 dakika yürüyüş yapıyorum ve kilo almıyorum, 200-300 azalıp çoğalıyor geri düşüyor, sonuç aynı kilo yine. Acaba spor yapıyorum diye mi?
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
150 dakika yürüyüş nerden baksan 15000 adıma tekabül eder. Çok kalori yakıyorsun ve sanırım ona göre az besleniyorsun
Valla 1.5 ekmeğe yakın yedim yoğurt ta 2 e yakın toplam sabah sucuklu yumurta şekersiz çay ya da 2 bardak kola idi
Akşamda aynı salata domates de vardı içinde 🫨
Yine kola 2 bardak
Bunların harici baya bir pasta yedim
Kmlere bakınca en az 12 km diyor adımsayar ya da koşu bandı 12.5 13.5 genel bazen aynısını sabahta yapıyorum akşam koşu bandında 12.8 yaptım sabahta 13.7 yapmışım gezerken hava güzeldi gezdim sabah aksamki hariç daha 24 saatte çok oluyor sıkılınca ya da gezmek amaçlı ya da çok yersem her zaman değil abartı 2 kere ama aslında sanırım ben çok yiyorum derken 🙇 aslında yakılan kaloriye göre aksine az yiyorum sanırım 🫨🫨o bile az geldiğine göre 🙂↔️ sanırım Yiyip yiyip aynı kiloda kalma nedeni aktif ve hareket fazla olma nedeni teşekkür ederim yorumun için
Et tavuk balık pirinç makarna ye
Ne için
Onlar kas kütleni arttırır. Bacak kalça bölgesinin daha sıkı olmasını sağlamış olursun
8 8.5 ayda 50 kg e yakın kilo verdim bitirince sıkıcı geldi hep az yemek sporu rutin yaptım zamanında hep protein alıyordum kilo verirken ama diyet yapmıyorum bıraktım 1.5 aydır onun yerine yiyorum sence yinede protein almalı mıyım kilo aynı kalırken protein hala tamamlanmalimi zayıflamak ile alakası yok mu bilemedim
Yaptığın yürüyüş çok değerli ama sen sağlıksız yiyecekler tüketerek heba ediyorsun. Protein ağırlıklı beslenirsen yürüyüşün fiziksel görünüm karşılığını alırsın
Günde 10 saat yürüyorum yine 97-100 kg ı'm bünye meselesi tabi iş icabı yürüyorum
Tiroidlerine baktır haşimato tiroidin fazla çalışıyor olabilir
Hergun düzenli yapıyorum 12.5 13.5 km ediyor o kadar dakika yürüyüş bir daha baktırmam gerektiğine eminmisin
Yemene dikkat etmezsen spor kilo bile aldırır
Dün akşam 12.8 spor salonunda yaptım
Sabah 13.75 gezerken hava güzel diye gezmiştim Normal
Akşam yapacağımı saymıyorum bile
Çok zor ya 300-200 artıyor düşüyor
Denedim çok fazla yemeyi kilo alma vermeyi geçtim karın ağrısı yapıyor 🫨ama kalorili besinlere fazla yönelince her türlü geçer eminim o yüzden dikkat ediyorum teşekkür ederim hayırlı cumalar
Valla ben 2 haftada spor yapmadan princi şekeri makarnayı hamur işlerini kestim 6 kilo falan verdim
Evet bende zamanında baya bir düşürdüm diyetten kalan alışkanlık oldu rutin olarak onun yerine yemeye çevirdim sporu boş kalan günleri de kalorili besinle dolduruyorm önemli olan almamak 33 günlük sonuçta almadım tuttu herhalde sporu birskirsam yandım ama internette çünkü ayda en az 2.8 3 4 kg verdiriyor rahat diyor demekki sporsuz yesem 3 kilo kesin almıştım spor çok iyi bir şey o zaman 🫣 şu an ki tek pişmanlığım zamanında hayatıma rutin olarak kalsaydım sonradan diyet falan uğraşmayacaktim kilo verip bitirince aklımıza geliyor işte sporu bırakmamak 😹
Biliyorsun değil mi 6 kg nin hepsi yağ değil ödem de var
Onu bilmiyorum ben verdigime bakıyorum 😂😂
Spor yapıyorsun diye evet
Kaç kilosun ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani Fit Meli! Harika bir hareket rutinin var ama evet, bu kadar uzun yürümek ciddi miktarda kalori yakmanı sağlar ✨ Kilo almak istiyorsan harcadığından daha fazla kalori alman gerekir. Yürüyüşü biraz azaltıp beslenmene fıstık ezmesi, avokado ve kuruyemiş gibi sağlıklı, kalori yoğun gıdalar ekleyebilirsin 🥑💪 Kilo alma sürecinde ne zaman yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, buradayım! 🥗