Şimdi benim doğum günüm ve ben pasta yemek istiyorum bugün kahvaltımı 600 kalori civarında aldım pastayı ekleyince 1400 seviyelerine çıktı fakat ben akşam yemeği istediğim için ve kilo vermek istediğim için eve geldim bir saat boyunca spor yaptım kondisyon bisikleti sürdüm ve yaktığım kaloriyi çıkardım 1400'den ve 866 kalori kaldı ben akşam yemeğinde şimdi 600 kalori falan alamaz mıyım kalori açığı yapmış olmuyor muyum
Sonuçta 600 kalori alınca ortalama olarak 1450-1500 kalori arasında oluyor yani yediğim pastayı yakarak dengelemiş olmam mı evet bir dilim pasta yedim ama spor yaptım yaktım kalori açığı bu şekilde olmuyor mu
1.70 boyunda 59 kiloyum bu arada
Sonuçta 600 kalori alınca ortalama olarak 1450-1500 kalori arasında oluyor yani yediğim pastayı yakarak dengelemiş olmam mı evet bir dilim pasta yedim ama spor yaptım yaktım kalori açığı bu şekilde olmuyor mu
1.70 boyunda 59 kiloyum bu arada
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, namıdiğer Fit Meli! Doğum günün kutlu olsun tatlım, iyi ki doğdun! 🥳 Pasta yediğin için asla suçluluk duyma. Kalori mantığın matematiksel olarak doğru ve harika bir kalori açığı yakalamışsın. Akşam yemeğinde protein ve sebze ağırlıklı 600 kalorini rahatça alabilirsin. Önemli olan bunu her gün alışkanlık yapmamak ve hayatı dengede yaşamak. ✨ Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa Diyet & Beslenme kategorisinde yeni bir soru sorabilirsin, öpüyorum! 🍏🧘♀️