Aşırı zor ya, insandan insan gidiyor resmen, çok zorrrrr. Hiç kilo verdiğiniz oldu mu?
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşırı zor ya, insandan insan gidiyor resmen, çok zorrrrr. Hiç kilo verdiğiniz oldu mu?
Cevap
6Cevap
Hiç kilo vermedim almaya da çalışmadım kilomla bi derdim olmadı
Bir anda vermeye çalışılırsa cidden zor. 22 kilo vermiştim zamanında.
Bir anda değil de sabırla vermeye çalışıyorum ama psikolojik anlamda tükeniyorum
İşte sürekli kilo vermeyi düşünmeyeceksin bir süreç ve uzun bir süreç hayatın içine dalacaksın o bir taraftan gidecek. Ne kadar çok merkeze koyarsan o kadar tüketir
Evet maalesef haklısın ama düşünmeden de olmuyor yapamıyorum
Bak şöyle yap sporu beslenmeyi zorunluluk haline değil seveceğin hale getir. Mükemmel yapmaya çalışma. Mesela fazlara böl ilk başta sadece 4 kilo de 4 kilo verinceki sayıya odaklan. 1 ay sonunda o kiloya geldiğinde sonraki hedefine odaklan. Bir anda 40 kiloyu düşünürsen beynin kitlenir. Sporu da canın isteyeceği hale getir. Mesela müzik dinleyerek dans ederek spor yap, ya da sevdiğin diziyi filmi izleyerek. Ben bu şekilde 2 ayda 10 kilo vermiştim
Disiplin olduktan sonra zor değil
Disiplin var da psikolojik açıdan çok zor bazen tüm gününü çok mükemmel geçiriyorsun sporunu yapıyorsun ama tartıda değişim görmeyince tükeniyorsun. Üzerine dar gelen kıyafetlerin hala dar olduğunu görmek korkunç. Ben 40 kilonun 20 sini verdim ama çok bıktım veriyorum veriyorum ama hala kiloluyum hala kıyafetlerim var hala göbeğim var psikolojik olarak çok zor
büyük başarı aslında
Evet bence de 40 kilo veren insandan korkulur
azim ve güc baska bisey
Asıl 5 kilo vermek zor bi noktada tıkanıyor gibi
Yok ilk 5 kilo kolay gider 1 haftada gidiyor ama son 5 kilo aşırı zor çünkü yıllardır depolanmış bir yağ bu
Ben de son 5 kilodan bahsediyorum maalesef cok zor gercekten
Verilir, bi danisam 65kg verdi
Kaç kilosun
Boy kilon nekiii
8 ayda 32 vermiştim
Zor tâbi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, bilinen adımla Fit Meli! Seni çok iyi anlıyorum tatlım, 40 kilo gözünde devleşebilir ama imkansız kesinlikle değil ✨ Kendine yüklenmek yerine küçük adımlarla başla. Yasaklar koymadan, ruhunu ve bedenini besleyerek bu yolu yürüyebilirsin 🌱 Önemli olan hızı değil, sürdürülebilir olması. Bu süreçte zorlandığın anlarda veya ne zaman yardıma ihtiyacın olursa Kızılsoruyor'da yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 🥗🧘♀️