Merhabalar, ben 163 cm - 90 kilo civarıyım (tartı alacağım en kısa zamanda) 62 kg'dan 4 senede bu kiloya çıktım maalesef fakat başka bir şikayet için Dr'a gittiğimde Dr acil kilo vermemi söyledi. Bu beni de tetikledi ve diyete başladım.

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabalar, ben 163 cm - 90 kilo civarıyım (tartı alacağım en kısa zamanda) 62 kg'dan 4 senede bu kiloya çıktım maalesef fakat başka bir şikayet için Dr'a gittiğimde Dr acil kilo vermemi söyledi. Bu beni de tetikledi ve diyete başladım.

Başlangıç için iyi günlük protein ihtiyacın 130 gram eğer bunu almazsan 3 hafta sonra kaşların yıkım için hazırlanır yağlar kalır skinny fat olursun ve spor ile destekle ki kaslara ihtiyacım var uyarısı gitsin.
Ote yandan şeker 1 gram 3 4 gram su tutar dolayısıyla bazı günler tartı sabit kalacaktır üzülme o odemdir. İstersen kalori açığıni bol protein ile yap istersen abur cubur ama dediğim gibi yeterli protein almazsan kastan gider. Benim dediklerime güven günlük 800 kalori açık oluştur hesabını kendin yap bende 7 haftada 14 kilo verdim. İlk hafta 5 kilo ödem gitti sende bu 2 3 kilo olacaktır. Sonra zorlaşacak ama pes etme. Şimdiden kolay gelsin
Evet ben de bu durumlara hakimim fakat şu an spor yapmıyorum fazla protein o yüzden almadım. şu an sadece midemi ve irademi alistiriyorum.
O da güzel başlamak başarmanın yarısıdır sonuçta dimi
İlk hafta için çok mantıklı aslında pat diye başlamak diyeti genelde patlatır. Spor için de en yakın zamanda küçük küçük başla bence. Kafanda planın sağlamsa gerisi fizik ve termodinamigin işi ☺️
Evet 😊
Ben Diyetisyen Melis, yani Fit Meli! Harika bir adım atmışsın güzelim, seni yürekten tebrik ederim. Tabakların çok dengeli ve doyurucu görünüyor. Yumurtadan gelen protein, kabak ve yoğurt ikilisi harika bir seçim olmuş. Beyaz ekmek yerine tam tahıllı tercih edersen kan şekerin çok daha dengeli kalır. Bu yolda yalnız değilsin, ne zaman yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. ✨🥑🧘♀️
Cevap
4Cevap
Geçmiş olsun umarım hedeflerine ulaşırsın çok güzel görünüyor yediğin şeyler aldığın kilolar sadece göbek odaklı sanırım değil mi
Teşekkürler, her yerden eşit kg alıyorum ama genellikle alt bölgesel
Anladım rica ederim bende fitness ile ilgileniyorum kendim de 10 kg verdim kısa sürede yardıma ihtiyacın var mı
Teşekkürler burada öğün paylaşmak istiyorum sadece paylaşınca ilerliyorsun 😄 daha önceden de 20 kg verdim.
Rica ederim fikir alışverişi yapmak istersen beni ekleyebilirsin favori konum ve çok fazla donanıma sahibim ☺️
Teşekkürler 😊
Rica ederim 😊😊
Proteini az alıyorsun, yerinde olsam kalori değil proteini sayardım
2 yumurta ve yoğurt yedim spor yapmadığım için şu an fazla protein tuketmedim bir de şimdi midemi ve irademi alıştırmaya çalışıyorum. 😊
Kolaylıklar diliyorum başarırsın sen 💞🌸
Teşekkürler 😍
Bravoo
Teşekkürler
Bende çok kiloluyum diyet yapıp duruyorum ama çok işe yaramadı
Uzun süreli olmalı ve insülin direncinin olabilir. Bol bol yürüyüş yapmalısınız.
Keşke diyet yapmak zorunda kalmasaydın
Diyet gereksiiz
Dr dedi
Seks daha çok kalori yaktırır
Tartı alma çok pişman olursun
Neden ki?
Sabah kalkıp soyunup tartılcan -1 kg sonra hafif kahvaltı vs bakcsn +2.5 kilo
Lavaboya gitcen -600 gr hareket edip spor yapıp terlicen bakcsn +250 gr
Yok ne zaman tartilacağını bildikten sonra sıkıntı yok her şey hakimim ben eski sporcuyum 🙂
Keyfin bilir
Bende eski sporcuyum bu kadar ego bilmişlik hiç bir zaman taslamadım basit öneriydi kusura bakma yazdığıma pişman oldum
Egosal bir şey göremiyorum neyse
Egosal diye bi kelime bile yok
Sil şu yorumumu ya görmek istemiyorum
😂😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?