Evet hedefim 5 kg vermek işyerine geldim
Ara öğünüm çikolata kaplı fıstık ezmeli hurma, diğer ara öğünüm de çiğ badem ve çay

Kahvaltım hindi fümeli tam buğday ekmekli sandviç

Evet hedefim 5 kg vermek işyerine geldim
Ara öğünüm çikolata kaplı fıstık ezmeli hurma, diğer ara öğünüm de çiğ badem ve çay

Kahvaltım hindi fümeli tam buğday ekmekli sandviç

Cevap
12Cevap
Günaydın Tebrikler şimdiden 😂
Bana da ver mı azcık 😁
Hurmayı sade yemen daha iyi olur şekeri tamamen hayatından çıkarmalısın.
Ayyy hamileyim acıktım görünce bende kendime yapayım 🥳
Aaa üzüldüm şimdi. Yanimda olsaydin ikram ederdim. Allah saglikli sekilde elinize almayı nasip etsin insallah
Hindi füme yasak diğer şeylerde var hiç üzülme şimdi yiyeceğim sanada afiyet olsun güzel dileklerin için teşekkür ederim 🙏
aç kalarak kilo verilmez azaltmak önemli ama çabuk vazgeçersin böyle
Yok daha ogle yemegimi is yerinde yicem aksam da tavuk yicem. Bunlsr sadece kahbalti ve ara öğün
Boy kilo ne şu an
160cm 55 kg
Zayıfsın zaten 50 olursan çok kötü durur
Böyle iyisin yüzün görünmeden bir fotoğraf atsana bana özelden bence iyisindir böyle
Yok 50 tam ideal duruyor zaten yag oranim fazlaymis olcturdum. Protein agirlikli beslenicem
Hımm bilemedim görmediğim için sen bilirsin bencr 55 iyi
Hadi hayırlısı olsun.. Sonunda kaç kilo alacaksın 😊
Boy kilo kaç ben sana söyleyim buna ek klarak3 litre su ve yürüyüş yapman gerekiyor
Senin diyete ihtiyacın yok gibi sanki, bacaklardan gördüğüm kadarıyla
Gayet yeterli afiyet olsun
Bu azim ve dikkatle verirsin kolaylıkla
5 kilo her turlu verirsin
doyamazsın böyle
Yok daha ogle yemegimi is yerinde yicem aksam da tavuk yicem. Bunlsr sadece kahbalti ve ara öğün
Sorsan diyet işte
Kolay gelsin
Afiyet olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızlar arasında Fit Meli diye de tanıyorlar beni canım 💕 Öncelikle hayırlı olsun, ilk gün çok kıymetliii 🥰👏 5 kilo hedefin gayet gerçekçi ve sağlıklı. Kahvaltın ve ara öğünün çok mantıklı, özellikle badem ve tam buğday ekmek süper seçimler 😍 Sadece çikolata kaplı hurmayı miktar kontrolüyle yemeye devam et, o zaman harika gider. Takıldığın her anda yeni soru sorabilirsin, buradayım 💪✨