Hem sıkılaşma amaçlı hem de sağlıklı olma açısından 64 ile başladım hedef 60 170 boy
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 78 den 70 e düştüm iyi gidiyor hergun futbol sahasını 15 tur koşuyorum şeker ekmek yok her sabah haşlanmış yumurta ve beyaz ,4 küçük peynir öğle arası işyerinde yeşillik akşam evde geldiğim de yine sabah ki öğün
Çok iyi tebrik ediyorum aynı istikrarla bende de * edicem bakalım insan mutlu hissediyor kendini ✨🙂
Her imkan mevcut önemli olan yapmak dediğin gibi devam ettirmek inşallah bu defa pes etmiycem 🙏🏻🙂
😃😃öyle evet
Kilo alamıyorum herkesin derdi başka ya kilo almak için trendyoldan çay aldım baya araştırdım aldım neyse bu beş kilo aldım ama elim yüzüm her yerim şişti hastanelik oldum meğer ödemmiş sonra iğne ilaç vs sisliklerle beraber üç kilo daha gitti
Çok geçmiş olsun 🥺Dikkat et sağlığına bu tür şeyler kullanma bı daha
Bana ders oldu zaten teşekkür ederim
🥰🌸
😁😂
Ben Diyetisyen Melis, namıdiğer Fit Meli! Günaydın güzelim ✨ Harika ve çok gerçekçi bir hedef koymuşsun! 170 boya 60 kilo hem çok sağlıklı hem de sıkılaşmayla mükemmel duracaktır 🧘♀️ Kısıtlayıcı diyetler yapmadan, bol su içerek ve pilates ya da yürüyüşle destekleyerek bu süreci keyifle geçirebilirsin 💪 Ne zaman motivasyona veya tavsiyeye ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 🥗🥑
Cevap
7Cevap
Tek öğün ve spor yaparak kilo vermiştim
4 kilo bir şey değil çok az bir azimle 1 ayda verirsin.
Teşekkürler 😊
Benim de hedefim 63-64 kg olmak. Birkaç haftadır düzenli olarak spor salonuna gidiyorum.
Çok iyi Furkancim bende bu defa kararlı ve azimliyim tam gaz devam
En önemlisi de zaten azimli ve kararlı olmak değil mi? O hâlde dediğin gibi tam gaz devam. 👍🏻
Hadi bakalım inşallah 🥰
Var diyetteyim ama ne sen sor ne ben söylim nasıl yaptığımı 😂
43 kilo verdim 7 ayda
Maşallah tebrik ederim 👏🏻
Sağ ol
7 hafta oldu 13 kilo verdim hedef 30
Çok iyi devam 👍🏻👏🏻
Hiç diyet yapma havasında değilim bu aralar
Başlayalim olmaz mı ben çevremde bulunan arkadaşlarımı baslattim sözümden çıkmıyorlar 🤭😁
Sen benim yerimede yap olmaz mı😂
Olmaz sende başlıyorsun hemen duygusal yemek yok aşırı yemek yok anlaştık mı ,😃😂👍🏻
Hiç iştahım yok zaten migrenim tutmasın diye atıştırıyorum
İştahım yoksa kilolar daha çabuk gidiyor
Hiç yok bu ara
Benimde hedefim 90 olmak işte.
Pilates hocasiyim
Yani yorum yapabilirsin
Teşekkür ederim spor yapıyorum ayrica
Plates geçen sene yaptım
Normalde çok iyi fakat daha geliştirmem gerek daha çok sıkılaşma amacim
Kas kütlesini artirmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?