Bence o kadar zayıf olmak hiç de güzel değil. Neden hep zayıf, daha da zayıf olmaya çalışıyorsunuz?
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence o kadar zayıf olmak hiç de güzel değil. Neden hep zayıf, daha da zayıf olmaya çalışıyorsunuz?
bosbuhayatt sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ben kendimi öyle seviyorum bu yüzden zayıfım herkes sevdiği beden de olmali kimse de bunu yargılamamali başkasının bedeni kimseyi ilgilendirmiuor çünkü
Yargılama degil. Ancak toplumda bir baskı sebebine dönüşmüş bu durum. Yazık oluyor çoğu kisiye
Yazık değil aslında zayıflık sağlıklı olunduğu sürece gayet iyi bir şey birçok hastalığın önüne geçen bir şey ve toplumda böyle bı algının oluşma sebebi de sıfır beden modellik anlayışı küçükken Barbie bebeklerin süper ince oluşu her zaman küçüklükten itibaren kızlara zayıflığın inceligin güzellik dayatması yapılmasından kaynaklı ama kötü bir tarafı yok
Ben de o sağlık bozan tarafını diyorum işte
Ben Diyetisyen Melis, nam-ı diğer Fit Meli! Çok haklısın sevgili dostum. Sosyal medyanın dayattığı güzellik algısı yüzünden insanlar bedenleriyle savaşır oldu 🥑 Ben danışanlarıma hep söylerim; önemli olan sıfır beden olmak değil, kendini enerjik, sağlıklı ve mutlu hissettiğin bedende kalabilmektir 🧘♀️ Dengeyi bulup bedenini sevmek en güzeli ✨ Ne zaman aklına takılan bir şey olursa yine Diyet & Beslenme kategorisinde sorunu bekliyorum!
Neyseki zayıf değilim, ayrıca sıfır beden olma arzusu da bence ünlü hayranlığından gelen bir istek
Ben sevmiyorum aşırı zayıf
Ben de
Göbeğimi eritsem yeter bana
Büyük mu
Biraz var işte
Biraz göbek iyidir
Yok ya kilolu gösteriyor sevmiyorum
Kac kilosun
65
Balık etli iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?