+1 yılBu tamamen içgüdüsel ve hormonal bir mevzu kadınlar için..
Yakışıklılık kadında ancak sahip olana kadar beğeni uyandırır..
Adele, cüsse veya güç(maddi yada fiziki) ise kadına yanında olduğu sürece östrojen salgılatır..(Bkz..Louann Brezendine - Kadın Beyni)
Östrojen varsa, aşkta olur, evlilikte olur, bir ömür bağlılıkta olur...
İşte bu yüzden "ya şu kızın güzelliğine bak birde yanındaki öküze bak" laflarını sıkça duyarız... Belli olgunluğa ulaşmış hiçbir kadın yakışıklılığa çok önem vermez (olursa ballı kaymak olur tabi o ayrı :) )... Esas amaçları kendilerini bir ömür sırtlayabilecek, yükümlülüğünü taşıyabilecek, kısaca ona hayat boyunca bir zaafiyet yaşatmayacak kadar "güçlü" birini bulmaktır..10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi şöyle kardel ben aynaya geçtiğimde vücuduma baktığımda mutlu hissediyorum sporu da bunun için yapıyorum çünkü aynada estetik ve sağlıklı bir beden görüyorum hani hoşuma gidiyor kadınlarda da herkes seviyor diye bir durum yok sevmeyen de var tabiki ha ama bilimsel olarak kas kadınlarda güven duygusunu ve cinsel anlamda gücü ifade ediyor bu da bir gerçektir.
00 Yorumla
+1 yılBu aralar acaip moda oldu şu adonis filan. Adonis ne bilmeyen bile istiyor fgdhsjk 16 yaşındaki kızlar adonis,baklava diye geziyor :D Saçma gibi gibi... Ama olsa da fena olmaz yani efenime söyliyim siz neden kalçası,bacağı güzel kadın istiyorsunuz mesela :)
03 Yorumla- +1 yıl
benim öyle bir kriterim yok kız konusunda :)
- +1 yıl
Öyle bi genellemeydi sadece :) Olan var sonuçta bu kas merakı da onun gibi bişey işte :) Yani bence sadece bi +çekicilik katıyor ama olmazsa olmaz birşey değil.
- +1 yıl
peki :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSpartacus izzle anlarsın,erkek diyince aklıma direk onlar geliyo.Ha şimdi diceksin benimde kız diyince aklıma Adriana Lima geliyo diye sende haklısın ama spartacus erkekleri bambaşka ya,güzel kızlardan etrafta var ama onlardan yok.
27 Yorumla- +1 yıl
:)))) vayyyy... beğendim bunu !
Cevap sahibi+1 yılAhaha:D nerden biliyosun asla zayıf erkeklerle sevgili olmam bu konudada büyük konuşuyorum,sevgilimde gayet dikkat çekici ve kaslıdır sayın Craig:)
- +1 yıl
CRAİG dükkan senin, istediğin kişiye istediğin kadar yazabilirsin ;);) Gizliye lafım yok :D
Cevap sahibi+1 yılYanlış düşünceler içindesin de neyse :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla bişi diyimmi... bende zerre kas merakı yoktu. şimdiki erkek arkadaşım bildiin kaslı çok güzel vücudlu bir erkek.. gerçekten iyi oluyomuş:)))) geçen yanlız kaldığımızda bunu iyice anladım. ne diyim valla...iyi bişi. ama sen de anlattığın gibi biriysen senin extra çabaya ihtiyacın yok sanki.
11 Yorumla- +1 yıl
;) ben de bunu anlatmaya çalışıyorum arkadaşım:)
- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılyok öyle bir merakım hatta ben göbekli erkek severim. Ama bu sitede kas bizim değil erkeklerin merakı. Görmüyormusun profilleri :) yani bizmi kouyoruz o resimleri yapmayın arkadaşım
24 Yorumla- +1 yıl
bazı kılzar kas istiyo bn napayım :)) ben de göbek de yok ama :D
- +1 yıl
uu cılızmısın yoksa.. peh bak öyle sevmem işde :)
- +1 yıl
boyum 1.87, kilom 76... sence cılız mıyım, iyi düşün :D göbek yok dedim sadece ;)
+1 yılşu baby face muhabbetinden de iğrendim yemin ederim, övünmeyin şu durumla ergenler seviyo baby face i, kaslarsa tam tersine olgun gösteriyor, kendine dikkat eden biri olduğunu gösteriyor,daha erkeksi gösteriyor ve çoğu kadın güçlü erkek ister bilirsiniz son olarak da diğer arkadaşın dediği gibi seksi gösteriyor yani doğruya doğru :D
19 Yorumla- +1 yıl
:D baby face konusunda bişi dicem; son zamanlarda sakalını,bıyığını kesen kendini bebek yüzlü ilan ediyor arkadaşım,belki o yüzden bıkmışındır :))) Baby face'lik doğuştan gelir; örn burak kut :) sanırım anlatabildim...
- +1 yıl
tanımı biliyorum zaten de bence hoş değil yani çocuksu olmycak erkğin yüzü erkeksi hatları olacak.Bir de 'baby face' nden baby face yani bebek yüzlü deynce cool gelmiyo mu arkadaş noluyor :D
- +1 yıl
yaw off yha,sana da bişe anlatılmıyor ki... herşeye bişe buluyon :D
- +1 yıl
yha diyosun ve beni bitiriyosun...
- +1 yıl
ama haklıyım :O
- +1 yıl
babamla ne alaka :D
- +1 yıl
evet, sevmem babamı ben 6.sınıftayken 22 yaşınad bir kızla annemi aldatıp bu kadar bencil olabildiği için, ama bir kinim de yoktur kendisine şimdi geldim üniversiteme annemi aldım yanıma gayet rahatım :D Bu kadar tutturacağını sanmıyordun büyük ihtimal ama hayatta böyle gerçeklerde var :))
+1 yılHanımlar o beğendiğiniz kaslı erkekten bir gün şiddet görürseniz sizi yapıştırır duvara demedi demeyin:):)
21 Yorumla- +1 yıl
:)))
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. kas neymiş yeni duydum:P takılmam öyle şeylere şahsen
36 Yorumla- +1 yıl
:D sen ciddi olamazsın !
- +1 yıl
Beyni kaslı olsun görseli napacan demi :)
- +1 yıl
adamımsın :D
+1 yılben 1,94 boyundayım 2.5 ay once badiye yazıldım kas yapıyorum cok az bır gelişme oldu ama olacak eskıden bir tşirt giydiğim zaman kendımı tıpsız sıska hıssedıyordum sımdı oyle degıl kendıne guvenın gelıyor. bır sey gıydıgın zaman yakışıyor bırde o kasla sahılde gezındıgını düşünsene turist kızlar bırakırmı peşini onun ıcın sana tafsiyem boy var sende bıraz kas sen yap.
20 Yorumla
+1 yıladam gibi adam olsun değer vermeyi değerini bilsin yeter beee :D
37 Yorumla- +1 yıl
helal sana beaa ;)
- +1 yıl
Aynen ole herkes keske snn gibi dusunse:-)
- +1 yıl
vay be yürü be kim tutar
- +1 yıl
helal gız vallaha tuttum seni.. beyni güzel olsun demi :)
- +1 yıl
mersi beyler.Olması gereken bu bence ;)
- +1 yıl
adamımsın ;););)
- +1 yıl
;)))))))))
+1 yılkaslı erkek sevmiyorum ben azcııık göbekli olcak erkek dedğin öyle kaslı olmasını istemem .d
24 Yorumla- +1 yıl
helal ! bende göbek de yok ama :D
- +1 yıl
azcık göbek iyidir .d
- +1 yıl
:D
Aslında bir erkek üzerine düşen vazifeleri yapsın birde yediğine içtiğine dikkat edin zaten o kendi kendine bile olacaktır. Sabah 10-15 dakika çalış yatmadan 4 saat önce yemeği kes istediğin kadar su içilebilir 6 ayda bir şeyler değişmezse sen başka tür varlıksın demektir. Ben bazen aynanın karşısında deli gibi vücudumu izliyorum. Gerçekten kendimi beğeniyorum. Ama bunu başkasını rencide etmek için söylemiyorum. Ahlak en önemlisi...
00 Yorumlakaslı erkeklerden nefret ederim ben.. ne o öyle yaa.
22 Yorumla- +1 yıl
:)))) adamımsın
Kaslı erkeklerden hoşlananlar kadar hoşlanmayanların sayısı da az değil. Eli yüzü düzgün ve karşısındaki dişiyle konuşmayı bilen bir erkeğin şansı her zaman diğerleri kadar vardır. Ama kaslar yatakta büyük avantajdır her türlü...
20 Yorumlakasıntılı ve kaslı erkegı hıc sevmem ne o ole topak topak :)
11 Yorumla- +1 yıl
:))
+1 yılŞu kasa meraklı pembeli üyelere itibar etmeyiniz efendim. Geneli iğrenç buluyor. Nereden mi biliyorum bakınız : profil resmim
11 Yorumla- +1 yıl
:D adamımsın
valla sevdiceğimin tırnağı olamazsın birde sevdiceğim yanında bence hiçsin kasmış baby face miş boş bunlar insan sevdiğini her haliyle seviyor ona sırılsıklam aşık oluyor ;)
24 Yorumla- +1 yıl
iyi de bana neden böyle küçümseyci bir mesaj yazma gereği duydun,sana bişe diyen oldu mu :) kızma ama
- +1 yıl
peki... teşekkürler
Sizdeki kas merakı için proteiniymiş, vitaminiymiş, amino asidiymiş, etiymiş sütüymüş ayda 700 TL harcıyorum. O kas dokusunu korumak nasıl masraflı ve zahmetli bir iş hiç bilmiyorsunuz. Anca kaslı erkeklere bakıp gaza gelmeyi bilirsiniz. O parayla insanlar ev geçindiriyor, çocuk okutuyor. İnsaf, insaf...
11 Yorumla- +1 yıl
helal birader sende bendensin bu işlerin ne kadar zor olduğunu anlıyomuyorlar anca istiyolar...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu tamamen yapısal bir konu.
Kızlar kırılgan bir yapıda olduklarından dolayı güçlü, kendini koruyabilecek ve yanında kendini güvende hissedebilecek birini ister.
Kas bu yüzden çekici gelir çoğu kıza. Çünkü gücün göstergesidir :)29 Yorumla- +1 yıl
hmm...
Cevap sahibi+1 yılBilimsel açıklamadır bu :D dikkate al derim :)
- +1 yıl
tamam hocam :)
Cevap sahibi+1 yılAa saf olan kim?
Cevap sahibi+1 yılBen niye saf oluyorum ki? Naptıım? :(
- +1 yıl
boşver arkadaşım sen... gizli kullanıcı ;)
+1 yılBiz napalim kardeşim boy 1.70 kas yapsak bilir bu seferde boy dersiniz sanki kızlar hepsi adriana lima ben böylede her türlü götürüyorum sıkıntı yok ;)
20 YorumlaÖyle bı merakım yok.Beyaz tenlı bebıs yuzlu olsun yeterlı
15 Yorumla- +1 yıl
benim gibi yani :))
- +1 yıl
Allah, bu cevabı beğendim işte +1 ;;)))
- +1 yıl
anemone senin cevabını yani ;) :D
- +1 yıl
:D TAM YERİNDESİN ;)
+1 yılSendeki göğüs ve kalça merakı nedense, kızlardaki kas merakı ondan arkadaşım :) Dediğin kadar yakışıklıysan kas şart değil ama avantaj sağladığı bir gerçek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılSen bence git annen-babana isyanet.Dna larında yanlışlık var.Yada git kas yap bu laflardan kurtul.Hiç sevem öyle kaslı maslı...Fit erkek olacak
01 Yorumla- +1 yıl
ben kassız fitim :D
Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. bir adımı atabilmek için 200 kasın kullanılması gerektiği içindir belkide:) kas bu her yerde işe yarıyor :)
07 Yorumla- +1 yıl
:D sen de olayı çorba yaptın ha !
- +1 yıl
:))))))))))) tamam tamam sus
- +1 yıl
;) üzülmek,kıskanmak yok bende merak etme,sadece düşüncemi dedim bn :)
- +1 yıl
:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir şey olduğu yok merak etme. Kas kas derler karşına geçerler sonra eli ayakları birbirine dolanır. Test edildi onaylandı.
11 Yorumla- +1 yıl
:)))ok
+1 yılkas vucudu toplar. kıyafetler daha yakısır. adonis kaslar daha sexı gosterir.
21 Yorumla- +1 yıl
hmm...
Gerçekleri duymaya tahammül edemeyeceksen niye soruyorsun ki :) istediğin cevabı vermeyenlere laf sokmalar çok beklersin demeler falan :) sanki milletin bütün derdi senin vücut ölçün. Sen de farkındasın çoğunluk kas seviyor ve bunun farkında olman içine dert olduğu için burada bu soruyu sorup yakınmışsın. Kaslı olmasa da olur ama önce 'kendiyle barışık' olsun yeter bence ;) yani kastan kaybetmesen bu özgüvensizlikten kaybedersin sen
12 Yorumla- +1 yıl
ya ne diyosun sen bea, ne özgüvensizliği... ? sendeki güvenin 10 mislisi var bende, konu bu değil... !
Dostum kendini övmek iyi bir şey değildir. Bırak başkaları övsün :) Ayrıca baby face gibi özenti tabirler kullanma komik oluyor. Ben fitness yapıyorum şu an. Ama kızlar için değil :) Vücudum sağlam olsun ve kilo alayım diye. Çok da faydasını gördüm. Ve tabii kızların cevaplarına katılıyorum. Biz 90x60x90 bayan istiyoruz diye onlar da böyle erkek istiyorlar. Ama kızlara göbek hiç yakışmıyor :( Lütfen eritin arkadaşlar :)
01 Yorumla- +1 yıl
saygı duyarım...
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. kasmı yapsak ne :)) yok arkadaş ben memnunum halimden.
10 Yorumlabize de mankenler daha seksi gelmiyor mu? aynı olay. vücudunun göze hoş gözükmesi.
00 YorumlaHangi kas, işlerine yaracak kasa ilgi duymalılar bence :))
10 YorumlaKaslı sevgilisi sahip olan kızların ortamları , yerleri size gelmez boşverin , diğerleri merak ediyor sadece klasiklerle takılıyor
00 Yorumlasırf kaslıyım diye kolları kız kolu gibi olan sıska erkeklerin arasında dikkat çekiyorum ve ortamdaki tüm kızlar her zaman beni 1. planda tutuyor
01 Yorumla- +1 yıl
ilginç ;)
+1 yılAhhhahaah gülüyom. Kedi ulaşamadığı ciğere pis der diyorum başka bişey demiyorum. Ve şunu da sölim kızlar " Kan ter içinde yapılan kasın yanında, nutella ile yapılan poponun değeri olmazz."Yapın sizde düzgün sporunuzu allah allah.
00 Yorumlahepsini okudum.çılgın burjuva 90ı da 3 kez okudum.böyle de boş vaktim var.
12 Yorumla- +1 yıl
ahhahahah
- +1 yıl
saol kanki :)))
kendilerine badigart arıyorlar sanırım :)
11 Yorumla- +1 yıl
:D olabilir adamım
+1 yılErkek Dediğinde Kas Olmalı..Adonisli Baklavalıyı Öyle Heryerde Bulamazlar Bu Yüzden Kas Erkeklerde İtici Gibisinden Şeyler Üretirler(En Azından Ben Böyle Düşünüyorum).Abartı Olmadığı Sürece Kaslı Erkeği Özellikle Fit Olanları Hemen Kaparlar..
03 Yorumla- +1 yıl
:))) iyi rüyalar...
- +1 yıl
3 gün uykusuz kalmış ve uykusuzluğa devam etmek zorunda olan birisine söylenebilecek en güzel söz :D
- +1 yıl
hadi iyi geceler o zaman :)
+1 yılkası olanın başka şeyi yoktur. başka şeyi olanın da kası. mutlu olacağınız şeyler dileyin sizi uzun süre mutlu edecek.
00 Yorumla
+1 yılhepsini okudum şu an tanrıya yönelip iman etmek üzereyim.tehlikenin farkında mısınız?
03 Yorumla- +1 yıl
nedir tehlike onu anlamadım.
valla arkadaş ne olursan ol kas yap kendine gel body herşey gerisi yalan...
00 Yorumlakaldırması daha kolay olsun diye. nininini:D
11 Yorumla- +1 yıl
:DDD
+1 yılkum saati gibi kız arıyorsan kaslı olacaksın arkadaş :D
02 Yorumla- +1 yıl
çok beklersin ::):)
Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. Sizdeki göğüs, kalça, bacak merakı = Bizdeki kas merakı...
03 Yorumla- +1 yıl
hiç de bacak,kalça merakım yoktur, ben kız arkadaşımı bu saydığın özellkiler için hiçbir zaman seçmedim... :) aşk olsun yeter bana ;)
- +1 yıl
bak seen
- +1 yıl
lan,dandik yürü git başka yerde benzinini al...
Gizli Üye(36-45)+1 yılBayanlar bile vucutları toplu görünsün diye vücut çalışırken bir erkeğin vücut çalışmaması neden ki ?
Kızlar göbeği az olan geniş omuzlu erkekleri genellikle beğenirler, şahsen ben :)03 Yorumla- +1 yıl
bana bu tarz yorumlar çok çok saçma geliyor... önce iyi düşünün :)
- +1 yıl
Lan olum götünün zoruna gelmemiş kas yapmak. Konuşuyosun. Sen kudur kendine kudur.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim Git Sende Spora Hepsini Yersin :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşlıktaki kas kelimesinden bile ağzım sulandı :D şapırtt
21 Yorumla- +1 yıl
o zaman hiç kusra bakma sana; -1 :)
+1 yılHep suratina mi bakicaz arkadasimmm :)))
12 Yorumla- +1 yıl
sen de haklısın... sustum :/
erkekler nasıl iri göğüslü yuvarlak kalçalı ince belli kum saati gibi vücuda sahip kadın istiyorsa kadınlarda kaslı erkek istiyorlar
02 Yorumla- +1 yıl
saçmalık :D ;) siz öyle sanın...
çok p*rno izliyorlar.
11 Yorumla- +1 yıl
:)))))))))))))))))))
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek için yuvarlak hatlı dolgun göğüs neyse kadın için de kas o :)
01 Yorumla- +1 yıl
katılmıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende kas varda ne oluyo?
02 Yorumla- +1 yıl
yorum yok...
Cevap sahibi+1 yılbi şey olduğu yok işteee git gel konya 6 saat...
Gizli Üye(30-35)+1 yılkasli erkekleri cok begeniyorum aklima baska seyler geliyo direk
11 Yorumla- +1 yıl
sen önce git de beynini tedavi ettir,sonra gel konuş :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıljöle gibi löp löp adamı niye sevelim pardon? ya da somalili gibi iskeleti sayılan adamı?
15 Yorumla- +1 yıl
lahn beni sinirlendirme ! ben sana iskelet gibiyim diye bişe dedim mi? sadece öyle kaslı,maslı değilim dedim, Allah'a şükür fiziğim yerinde... doğru oku soruyu da sonra cevapla,rezil olma ;)
Cevap sahibi+1 yılyazdığımı niye üstüne alındın bu bir? sen iskeletsin yazmış mıyım ben cevapta? akıllı ol, lan lun noluyo? sen kimsin? iki dakka adam ol, sen rezil olma.
- +1 yıl
sen önce cevapta yazdıklarına bak; sen, bu olayı kasın yoka iskelet gibisine getirmişsin... Kendi yazdığını, kendin yalanlıyorsun arkadaşım ! :) Sen kimsine de cevap: Ben kimseyim, anladın...
Cevap sahibi+1 yılhe. osuruktan nem kapmak da bu olsa gerek.
haklısın bebeyim
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. kaslı iyidir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü kaslı erkekler daha seksi.
25 Yorumla- +1 yıl
:)):)) sen de onlardansın, sana diyecek lafım bile yok! saçma ;)
Cevap sahibi+1 yılNiye tercih meselesi sen kaslı değilsin diye ben tercihlerimden mi vazgeçeyim.
- +1 yıl
estafurullah hanımefendi, size karışmak gibi bir düşüncem olamaz :D
Cevap sahibi+1 yılHa şöyle :D
- +1 yıl
:D
kesin çılgının fakesi bu..
06 Yorumla- +1 yıl
ne diyon sen la :D
- +1 yıl
senin azını burnunu...
- +1 yıl
yaw hadi sütünü iç yat sen ergenim benim :D