Güzelliği gizleyebilmek, Güzellikle ego kasmamak, Güzelliği sadece sevdiceğinle paylaşıp haketmeyenlere uzak tutmak, Güzelliği ile kadınlara ayrı, erkeklere ayrı eziyet etmemek... Tüm bunlar birer şahsiyet ve güçlü karakter başarısıdır. Çünkü bunu başarmak zordur, bu hazzı reddetmek gerçekten güçtür, üstelik bu tavrın dini düşünceyle de bir ilgisi olamaz. Öyle reddedilmesi zor bir hazdır ki güzelliğini haykırmak, göstermek, zayıf karakterli kapalı kadınlar bile bunun fırsatını kollar, misal kapalı giyinir ama dar giyinir.. Güzellik her kadının aslında bir karakter ve vicdan sınavıdır.🍀🦄❤️
Moda.. ben ne kadar benim umrumda degil desemde satilan kiyafetler belli her yerde ayni kiyafetler oldugu icin moda bizi cok etkiliyor. Ergenleri kast ediyosan olmayan gogusu gostermeye calisip daha o yasta destekli sutyen giyersem buyuk gorunur kafasinda olanlari soyluyosan onlar mal olduklari icin yapiyolar. Dusundukleri tek sey erkek bunu nasil bastan cikaririm bunu nasil kendime baglarim kafasindalar hic bir idealleri yok. Bide devir degisti o degisti bizi de iste evirdi cevirdi. Napak basma elbise mi giyek? 🤷🏻♀️ Olani giyiyoruz valla. Hem Giydigimize sukredin yaa 😅hande ercelin en son giydigi kiyafet neydi oyle yok gibi biseydi bide cogu kadin cok guzel dedi 🤦🏻♀️
ben zekamı gösterelnlerdenim😂😂. ama bi çok kızın böyle olması erkeklerden kaynaklanıyor. rkkelr güzel kızları tercih ediyor genelde onlarda zekaya bakmıyor. kızlarında beğenilmek hoşuna gittiği için bunu seçiyorlar. yani sürekli güzel görünmek en güzel onlarmış gibi algılanmak istiyorlar
olanı giyiyoz abi ben her zaman zekamı gösteirrim, herkes beni çözemediğini söyler ayrıca benden korkarlar sen şeytana pabucunu ters giydirirsin sen şeytanın arka bacağısın bunları çok fazla erkek söyledi bana
Lan oğlum sen gay falan mısın? Niye bu kadar rahatsız oluyorsun kadınlardan? Ayrıca bir kadın şort giydi diye hanımefendi, sevimli falan olamıyor mu? Oluyor ama senin gibi aklı zikindeki barbarların beyni duruyor böyle durumlarda.