Küçük popolu olanlar yapsa poposunu büyük göstermek istiyor diyeceğim de görseldeki gibi büyük popolu olan kızların çoğu bu pozu veriyor.
Sizce sebebi ne olabilir?

Çoğunun ekmek kapısı viralden para kazanıyor ama varoş güzelleri bunu mataf sanıp benim götüm seninkinden büyük yarışına girip rezil ediyorlar kendilerini.
Sonra biri laf atsa en büyük ırzcı oluyor böylelerine.
Cevap
7Cevap
Asıl poposu büyük olan yapıyor bunu :d herkesin olduğu gibi onlarında derdi takipçi :d
Yasak olmasa bir sürü fotoğraf koyardım ama neyse :D herkesin bu pozda en az 1 fotoğrafı vardır bence.
kendilerini seksi sanıyorlar herhalde :D ama... boşluğu doldurabilirsiniz istediniz şekilde
onlar boşluğu lavabo ile dolduruyorlar :D
Ben bunu anladım :D Orası senin bileceğin iş :D :D
Popo ve meme gosterip takipci ve begeni kasma taktigi 🤦♀️
Hoşuma giden bir kaç paylaşımın yorumlarına bakayım diyorum da aciz kızların yorumlarını görünce gülmekten ölüyorum ya :D yok efendim neymiş "sevgilin varsa takip etme, sakın hikayeme bakma, fotolar bana ait dm ile kanıtlarım" :D :D
Komik ve aptalca 😂😂 aciyorum onlara
Bu sitede gördüm de sosyal medya hesabı açınca yaptığınız ilk şey ne oluyor diye sormuşlardı.
"akrabaları engellemek" cevabını görünce gerçekten neslin hiç de iyiye gitmediğini öğrenmiş oldum. :D
Açık saçık fotoğrafı olanların hiç mi akrabası yok diye düşünüyordum da cevabını almış oldum :D
😄😂😂
Fotolarına gelen beğenilerle, yorumlarla tatmin oluyorlar.
Aslında fiziği düzgün kızın bu kız atsın sıkıntı yok abi kafası olmasa hoş kızmış 😂😂
Kalçam var diyorlar🤣
Göstermek :D?
demek istediğimi tam anladın mı bilmiyorum :D
lavabo var ya onu niye tam araya alıyorlar :D
Kalçalar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?