Güzellik & Bakım Kızlar vücut ti̇pi̇ni̇z hangi̇si̇? supercck Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Zayıf olmak mı?Balık etli olmak mı?Şişman olmak mı? Bir kadını çekici kılar kendinizi ve geneli kadın gözünden yorumlar mısınız? Güncellemeler+1 yıl KENDİNİZİ NASIL GÖRÜYORSUNUZ? Kızlar vücut ti̇pi̇ni̇z hangi̇si̇? Cevapla Kadın Soruları Yorum Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Xmeryemmmm Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Vucut ölçülerim 92 77 100 gobusum var birazcıka boy 172 kg 64 hafif balık etli duruyorumSİZCE HANGI NUMARA?ben sorayim dhxnd 2 13 Yorumla supercck +1 yıl 1 mi acaba😊 Yorumla Xmeryemmmm +1 yıl Maalesef 1 sanirim Yorumla supercck +1 yıl 1 kötü mü sence Yorumla Xmeryemmmm +1 yıl Bilmem belim ince olmasını isterdim Yorumla supercck +1 yıl Boyun çok iyi ayrıca bir kıza göre benimki de 185 mesela kg 80 Yorumla Xmeryemmmm +1 yıl Boyumdan dolayı yine ince duruyor fakat kum saati istiyorumm Yorumla supercck +1 yıl Bence güzel görmek isterdim seni boydan bak şimdi merak ettim Yorumla Xmeryemmmm +1 yıl Herkes kısa seviyor ya neresi iyi😄 Yorumla supercck +1 yıl Ben uzun boylu kızları severim Yorumla supercck +1 yıl 😊 Özel konuşalım mı Yorumla Xmeryemmmm +1 yıl Gerek yok ☺ Yorumla supercck +1 yıl Cidden çok merak ettim Yorumla supercck +1 yıl Giyim tarzın nasıl Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2 numara armut vücut tipli 0 36 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @supercck dayı bidaha yazarsan ağ*zına s*çarım şikayet ederm seni taciz edip durma Yorumla supercck +1 yıl Senin mcigjna soda şişesi sokarım kevaselik yapma kim kimi taviz etmiş kırk dassk tohumu seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şikayet ettim seni yorumumu kaldır. Yoksa site gereğini yapacak Yorumla supercck +1 yıl Fhse sen kendi yorumuna bak ben de seni şikayet ettim öyle gizli olunca sıyrılıp kaçamazsın hakaret eden sensin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ett napıyım 😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl M**ll Yorumla Cevap sahibi +1 yıl F*ahişe diyorsun. Bunun bedeli ağır olucak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl popiş kafa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl G***t kafa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @KizlarSoruyor şu hesap beni F*hişelikle şuçladı kapatılsın lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görürsün lan sen tşşk kafa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benle uğraşmak neymiş bedelini ödeyeceksin Yorumla supercck +1 yıl Sen o kafayı yemeyi çok seviyorsun durup dururken hakaret eden sensin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bittin olum sen bittin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mafya kızıyım ben haberin yok Yorumla supercck +1 yıl Tssk delisi seni 😇😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi görürsün üstüne yığıcam herkesi Yorumla supercck +1 yıl Seni doğuran mafya üyelerini skm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaydım seni Ksde ruhun duymadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaldır lan yorumumu p*ç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha fazla beni rahatsız etme Yorumla supercck +1 yıl * kadar yolun var kdmn kevasesi 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lan kaldır p*ç Yorumla supercck +1 yıl Özele gel senn *mnn suyunu akıtm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorumumu kaldırsana lan kavat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne bekliyosun Yorumla supercck +1 yıl Kavat babanın kevase kızı dilini skrm sus artik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam amcacım yorumumu kaldır. Özür dilerim tamammı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kusura bakma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lütfen kaldır.. Yorumla supercck +1 yıl Özele gelmen lazim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önce kaldır gelicem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hatta istek atıcam anlarsın Yorumla supercck +1 yıl Gel önce bakıcaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaldırmazsan kaldırma sorun kalkacak zaten Yorumla
EyşanMoretti Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl 3 numara 1 3 Yorumla supercck +1 yıl 3 olmayi nasıl başardın cidden Yorumla EyşanMoretti +1 yıl Doğal cogunlula ama sporda var Yorumla supercck +1 yıl Himm cok iyi bence Yorumla
Occus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Üç numara 0 1 Yorumla supercck +1 yıl Spor mu yaptın yoksakendiliginden mi Harika bence Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 782 cevap paylaştı. 2 3 arasi bir sey 0 1 Yorumla supercck +1 yıl Sence 2 mi 4 mu daha iyi Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İkinci numero 0 2 Yorumla supercck +1 yıl Dolgun kalça bence çok güzel Yorumla supercck +1 yıl Memnun musun peki bundan Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 2 numara 1 5 Yorumla supercck +1 yıl Dolgun kalça seni mutlu ediyor mu peki Yorumla supercck +1 yıl Bence çok guzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mutluyum tabiki Yorumla supercck +1 yıl Ben çok seviyorum biliyor musun bence çok estetik Yorumla supercck +1 yıl Ten rengin ne senin? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 4/5 gibi 1 1 Yorumla supercck +1 yıl 4 ve 5 arasında çok fark var ama hangisine daha yakınsın
Ghjkskhd Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl 3 gibi 0 1 Yorumla supercck +1 yıl 3 mü 3 bence çok güzel ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2-3 karışımı 0 16 Yorumla supercck +1 yıl Çok iyi spor falan yaptın mı o forma sahip olmak icin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok Yorumla supercck +1 yıl Yapmamana rağmen... vay be peki 2ye mi 3 e mi daha yakınsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi ben kilo almam kolay kolay ama popom var hatta bazen bana zorluk çıkarıyor. Üst kismim 2 alt kismim 3 gibi Yorumla supercck +1 yıl Neden zorluk çıkarsın ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Utanıyorum eğilirken bazen Yorumla supercck +1 yıl Neden ki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyük diye Yorumla supercck +1 yıl Hımm ama bence bi erkek açısından o manzarayı görmek guzel Yorumla supercck +1 yıl Fiziğini çok merak ettim şimdi biliyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok itici Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak etme işte 2 3 karışımı Yorumla supercck +1 yıl İtici olan ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkeklerin bakmasi Yorumla supercck +1 yıl Himm ama fiziğin güzel yanı bunu inkar edemeyiz biraz özel konuşalım mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayir Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Vucut ölçülerim 92 77 100 gobusum var birazcıka boy 172 kg 64 hafif balık etli duruyorum
SİZCE HANGI NUMARA?
ben sorayim dhxnd
1 mi acaba😊
Maalesef 1 sanirim
1 kötü mü sence
Bilmem belim ince olmasını isterdim
Boyun çok iyi ayrıca bir kıza göre benimki de 185 mesela kg 80
Boyumdan dolayı yine ince duruyor fakat kum saati istiyorumm
Bence güzel görmek isterdim seni boydan bak şimdi merak ettim
Herkes kısa seviyor ya neresi iyi😄
Ben uzun boylu kızları severim
😊 Özel konuşalım mı
Gerek yok ☺
Cidden çok merak ettim
Giyim tarzın nasıl
2 numara armut vücut tipli
Evet
@supercck dayı bidaha yazarsan ağ*zına s*çarım şikayet ederm seni taciz edip durma
Senin mcigjna soda şişesi sokarım kevaselik yapma kim kimi taviz etmiş kırk dassk tohumu seni
Şikayet ettim seni yorumumu kaldır.
Yoksa site gereğini yapacak
Fhse sen kendi yorumuna bak ben de seni şikayet ettim öyle gizli olunca sıyrılıp kaçamazsın hakaret eden sensin
Ett napıyım 😀😀
M**ll
F*ahişe diyorsun. Bunun bedeli ağır olucak
popiş kafa
G***t kafa
@KizlarSoruyor şu hesap beni F*hişelikle şuçladı kapatılsın lütfen
Görürsün lan sen tşşk kafa
Benle uğraşmak neymiş bedelini ödeyeceksin
Sen o kafayı yemeyi çok seviyorsun durup dururken hakaret eden sensin
Bittin olum sen bittin
Mafya kızıyım ben haberin yok
Tssk delisi seni 😇😂
Şimdi görürsün üstüne yığıcam herkesi
Seni doğuran mafya üyelerini skm
Yaydım seni Ksde ruhun duymadı
Kaldır lan yorumumu p*ç
Daha fazla beni rahatsız etme
* kadar yolun var kdmn kevasesi 😊
Lan kaldır p*ç
Özele gel senn *mnn suyunu akıtm
Yorumumu kaldırsana lan kavat
Ne bekliyosun
Kavat babanın kevase kızı dilini skrm sus artik
Tamam amcacım yorumumu kaldır. Özür dilerim tamammı
Kusura bakma
Lütfen kaldır..
Özele gelmen lazim
Önce kaldır gelicem
Hatta istek atıcam anlarsın
Gel önce bakıcaz
Kaldırmazsan kaldırma sorun kalkacak zaten
3 numara
3 olmayi nasıl başardın cidden
Doğal cogunlula ama sporda var
Himm cok iyi bence
Üç numara
Spor mu yaptın yoksakendiliginden mi Harika bence
2 3 arasi bir sey
Sence 2 mi 4 mu daha iyi
İkinci numero
Dolgun kalça bence çok güzel
Memnun musun peki bundan
2 numara
Dolgun kalça seni mutlu ediyor mu peki
Bence çok guzel
Mutluyum tabiki
Ben çok seviyorum biliyor musun bence çok estetik
Ten rengin ne senin?
4/5 gibi
4 ve 5 arasında çok fark var ama hangisine daha yakınsın
3 gibi
3 mü 3 bence çok güzel ya
3...
Ciddi misin 😇
2-3 karışımı
Çok iyi spor falan yaptın mı o forma sahip olmak icin
Yok
Yapmamana rağmen... vay be peki 2ye mi 3 e mi daha yakınsın
Şimdi ben kilo almam kolay kolay ama popom var hatta bazen bana zorluk çıkarıyor. Üst kismim 2 alt kismim 3 gibi
Neden zorluk çıkarsın ki
Utanıyorum eğilirken bazen
Neden ki?
Büyük diye
Hımm ama bence bi erkek açısından o manzarayı görmek guzel
Fiziğini çok merak ettim şimdi biliyor musun
Çok itici
Merak etme işte 2 3 karışımı
İtici olan ne?
Erkeklerin bakmasi
Himm ama fiziğin güzel yanı bunu inkar edemeyiz biraz özel konuşalım mı
Hayir