Güzellik & Bakım Böyle vücuda sahip kızlar? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Turkiyede neden az💓💓💓 Güncellemeler+1 yıl Yerim severim 💓💓😈 Güncellemeler+1 yıl ... Aşk Böyle vücuda sahip kızlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Daddys_Girl Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 75% +1 yıl Bacaklarım bir tık daha kalın ama %90 böyleyim. Kızlar kendi kilolarına balıketli olmak daha güzel bahanesi bulduğu için 😂 balıket=şişko 4 1 Yorumla sabah_ereksiyonu +1 yıl kesinlikle Yorumla
Meiry Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Harbiden ya hepsi instagram da reelde hic gormedim ben 2 0 Yorumla
Üğpoıu07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Beslenme tarzımızdan ya etli butlu oluyorlar ya da kemik Türkiye'de 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl çoğu kişi böyle arkadaşlar ancak götümüzü açmadığımız için fazla farkedilmiyor 6 7 Yorumla GizIikuIlanici06 +1 yıl Açta dünya gözüyle görelim 😂 Yorumla berk57 +1 yıl açsanız da fark edilmez zaten vücut yok ki bu kızda. ama yine de açmayın Yorumla GizIikuIlanici06 +1 yıl @berk57 kapalı durması dahamı hayırlı diyosun 🤣 Yorumla berk57 +1 yıl @GizIikuIlanici06 evet çünkü fiziği düzgün olna da var tamamen varlığı görüntü kirliliğine yol açan da. bizim ab. za erkek milleti kim orasını burasını açsa bakıyor ya onlar da kendini güzel sanıyor. Yorumla GizIikuIlanici06 +1 yıl @berk57 iyi dedin emmii 😂 Yorumla berk57 +1 yıl @GizIikuIlanici06 eyvallah bro Yorumla Parçalayıcı +1 yıl Kesinlikle haklısın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu bisey degil ben migrosta bir kere koca g. tlu bir kz gormustum baya kazan kadardı 😁 1 0 Yorumla
DORUKKUZEY Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 74% +1 yıl kardeşim bune be az kadın dediğin etlı butlu olacak kırılır bu kopar minyon ama azıcık etlü :D 0 0 Yorumla
Querasma Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Spor yapmıyorlar yediklerine içtiklerine dikkat etmiyorlar ama azda olss çok başarılı kızlarımızda var 0 0 Yorumla
Matchless-_- Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Biz diyor muyuz erkekler neden göbekli diye 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Ban deme Yorumla
Sazimentt12 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Ben anlamıyorum o beli nasıl öyle ince yapıyorlar 3 0 Yorumla
lookatthislazygirl Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl ya birsey diyecegim bu güzel degil. omuzlari kalcasina göre cok genis 1 0 Yorumla
hakansalihoglu_88 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kız seksi duruyor bayaa özellikle gögüsleri 1 0 Yorumla
zєттαтιвутє Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Kaçtane lazim hocam sana 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir yeter😁 Yorumla zєттαтιвутє +1 yıl Oyle bir sormuşsun ki harem kuracaksin sandim yahu Yorumla
PortgassDace Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl Turkiyede olsa napican sanki KS de takilysn knk😂 1 0 Yorumla
156boyum Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl Sevmiyorlar ki. Ha benim umrumda mı? hayır 0 0 Yorumla
dilayx Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl kızlar sana kendilerini yarandırmaya mı çalışacak 4 3 Yorumla Soran +1 yıl Kıskandın mı Yorumla Birsaniye16 +1 yıl Gayet guzel bir kız neden kiskansin acaba? Yorumla Soran +1 yıl gidebilir miyim? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fotoshop var belde çok bariz 1 5 Yorumla BeyazZenci035 +1 yıl kiskanmayalim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @BeyazZenci035 yo kiskanmiyorum bel açık giyen arkadaslarim shop yapiyo böyle oluyor normalde farklilar Yorumla BeyazZenci035 +1 yıl hiç bisey yok o kızda taş gibi hatun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @BeyazZenci035 inş senin olur Yorumla BeyazZenci035 +1 yıl Benim hatunum var zaten Yorumla
NalinDilda Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 58% +1 yıl ben varımm ya 2 4 Yorumla mylife1934 +1 yıl Sende böylenufak memeli ve fasulye çubuğu gibimisin Yorumla NalinDilda +1 yıl @mylife1934 ufak değil hiç hem de Yorumla mylife1934 +1 yıl Görmeden bişeybdiyemem ama o kız prfilde ondan öylemyorumladımm sende öyle deyince bende seni öylemsandım yani Yorumla NalinDilda +1 yıl @mylife1934 yok hayır yani o kadar da aynı değilim Yorumla
berk57 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 310 cevap paylaştı. çok zayıf değil mi? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet sıska fakat dolgun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bacaklarım bir tık daha kalın ama %90 böyleyim. Kızlar kendi kilolarına balıketli olmak daha güzel bahanesi bulduğu için 😂 balıket=şişko
kesinlikle
Harbiden ya hepsi instagram da reelde hic gormedim ben
Beslenme tarzımızdan ya etli butlu oluyorlar ya da kemik Türkiye'de
çoğu kişi böyle arkadaşlar ancak götümüzü açmadığımız için fazla farkedilmiyor
Açta dünya gözüyle görelim 😂
açsanız da fark edilmez zaten vücut yok ki bu kızda. ama yine de açmayın
@berk57 kapalı durması dahamı hayırlı diyosun 🤣
@GizIikuIlanici06 evet çünkü fiziği düzgün olna da var tamamen varlığı görüntü kirliliğine yol açan da. bizim ab. za erkek milleti kim orasını burasını açsa bakıyor ya onlar da kendini güzel sanıyor.
@berk57 iyi dedin emmii 😂
@GizIikuIlanici06 eyvallah bro
Kesinlikle haklısın
Bu bisey degil ben migrosta bir kere koca g. tlu bir kz gormustum baya kazan kadardı 😁
kardeşim bune be az kadın dediğin etlı butlu olacak kırılır bu kopar minyon ama azıcık etlü :D
Spor yapmıyorlar yediklerine içtiklerine dikkat etmiyorlar ama azda olss çok başarılı kızlarımızda var
Sporla oluyor ancak bizim kızlar totoyu yerden kaldırmıyor
Biz diyor muyuz erkekler neden göbekli diye
Ban deme
Ben anlamıyorum o beli nasıl öyle ince yapıyorlar
ya birsey diyecegim bu güzel degil. omuzlari kalcasina göre cok genis
Kız seksi duruyor bayaa özellikle gögüsleri
Haklısın vallahi
Kaçtane lazim hocam sana
Bir yeter😁
Oyle bir sormuşsun ki harem kuracaksin sandim yahu
Spor yapıyorlar da o yuzden
Var olmz mi ya tanıdım bile vr
Turkiyede olsa napican sanki KS de takilysn knk😂
Sevmiyorlar ki. Ha benim umrumda mı? hayır
twitterda bir sürü var bu tiplerden
Hoş duruyo ama ha
Pardon vücut nerde😂
Çok sağlıklı görünmüyor aslında bu vücut.
kızlar sana kendilerini yarandırmaya mı çalışacak
Kıskandın mı
Gayet guzel bir kız neden kiskansin acaba?
gidebilir miyim?
Pufff aksine çok fazla var
Yakın bence vücudumuz
Fotoshop var belde çok bariz
kiskanmayalim
@BeyazZenci035 yo kiskanmiyorum bel açık giyen arkadaslarim shop yapiyo böyle oluyor normalde farklilar
hiç bisey yok o kızda taş gibi hatun
@BeyazZenci035 inş senin olur
Benim hatunum var zaten
Var mı böyle vücudu olan kızlar?
ben varımm ya
Sende böylenufak memeli ve fasulye çubuğu gibimisin
@mylife1934 ufak değil hiç hem de
Görmeden bişeybdiyemem ama o kız prfilde ondan öylemyorumladımm sende öyle deyince bende seni öylemsandım yani
@mylife1934 yok hayır yani o kadar da aynı değilim
çok zayıf değil mi?
Evet sıska fakat dolgun
Yok.
Nerden biliyorsun olmadığını
Aynı fasülye çubuğu gibi göhüs bile yok
Bu karıda Türk ztn
Nasıl
Tam benlik