17 günde su diyeti ve yoğun sporla 10 kilo veya üstü verebilir miyim, gözle görülür incelme olur mu?

kızlar naya okudum inceledim su diyeti yapanlar veriyormuş baya daha önce 1 hafta denemiştim ama o 70 kilo iken di ve sporsuzdu şimdi 1 aydır düzenli yüzme spor yürüme yapıyordum ve toplam 25cm incelmişim ama bunu gördükten sonra 1 hafta falan saldım kendimi ve sadece 17 günüm var sonra tekrar düzene sokarım ama tartıda oynama olmaması çok canımı sıkıyor ve biraz daha ödem verip incelmek istiyorum kilom güncel 107 108 arası bazı günler 106 oluyor. 17 gün boyunca bazen birkaç saat düzenli serbest stil yüzeceğim devam edeceğim yürüyüş ve koşu yapacağım evde ege fitness 8 dakika 1500 kalori antrenmanını ve grow with jo 30dk 500miles gibi bir antrenmanını yapıyordum ona tekrar başlayacağım yemek olarak da sabahları chia tohumlu su içeceğim yeşil elma yiyeceğim ya da nektarin ve kastan çok kayıp olmaması için çok az avuç kadar balık veya tavuk yiyeceğim yeşil çay içiyordum tekrar içeceğim ne kadar incelirim kilo veririm sizce. Sağlık umrumda değil daha önce denemişim ama gözle görülür fark olur mu lütfen cevaplayın daha önce denediğimden yapabileceğimi düşünüyorum 17 gün sonra tekrar düzene geri döneceğim cevaplarsanız sevinirimmmm

17 günde su diyeti ve yoğun sporla 10 kilo veya üstü verebilir miyim, gözle görülür incelme olur mu?