İstediğim her şeyi yiyeceğim ama düzelecek, bunun çaresini bulana ödül vereceğim diyeceğim de param yok hdhdjxcv
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ağır veya yağlı bir öğünden 10-15 dakika önce 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı karnıyarık otu tohumu tozu karıştırıp içmek ya da öğüne bol sirkeli yeşillikle başlamak bağırsakta jel kıvamında bir bariyer kurar. Bu da yağın kana karışımını azaltır.
Kaçamak yaptığın öğünün hemen ardından (ilk 30 dakika içinde) yapacağın 10-15 dakikalık hafif tempolu yürüyüş, bacak kaslarını glikoz ve yağ süngerine dönüştürür. Trigliserit ve serbest yağ asitleri damara oturmaya fırsat bulamadan yakıt olarak harcanır.
Badem, ceviz, keten tohumu veya sterol takviyeleri, moleküler yapı olarak kolesterolün ikizidir. Bağırsaktaki emilim kapılarına kolesterolden önce tutunarak gerçek kolesterole yer bırakmaz ve emilimi belirgin şekilde düşürür.
Bildiklerim bunlar ve işe yarayacaklarından emin olabilirsin.
Verebileceğin en güzel ödül sağlığın :)
Ya çok teşekkür ederimmm ama önce kendime değer vermeyi öğrenmem gerekiyor sanırım
Orada dur bakalım, kendine neden değer vermediğini sorabilir miyim?
Orası aslında karışık uzun bir mesele yani hayatım çok karışık aslında maalesef
Kısa bir mesele olsaydı senin gibi olgun düşünen birinin kafasını bu kadar yormazdı zaten. Uzun olduğu ve karmaşık olduğu aşikar. Merak etmedim değil, anlatmak istersen seve seve dinlerim. Boş bir yorum yapmayacağımı da bilmeni isterim.
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n tatlım! Keşke öyle sihirli bir değnek olsaydı da sana o ödülü kazandırsaydım minnoşum ama maalesef bedenimiz böyle çalışmıyor. İstediğin her şeyi yerken kolesterolü düşürmek imkansız. Ancak hayatını kısıtlamadan, lifli gıdaları ve yürüyüşü arttırarak, doymuş yağları azaltıp harika bir denge kurabiliriz 🥗✨ Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa Diyet & Beslenme kategorisinde yeni bir soru sorabilirsin, öpüyorum! 🥑🧘♀️
Kimse benım fit melim olamassss
Cevap
14Cevap
Spor yap
Koşu bandına çık, arkandan ayı kovalıyormuş gibi koş, ve kalp krizi geçireceksin gibi hissetmeden durma
ödül miktarı ne elimde bir formül var ona göre veririm
Doğada mangal yapmak ağaçlardan kuş sesleri gelirken
Beynini kandırarak yemek yemeye devam et hasta olmadığına inanırsan geçer her şey
Etten uzak durman gerek
Bu yaşta ne kolesterolu la
Düzelmez de bu yaşta olmaz normalde
Sağlığını sakaya almaa
Ldl kolestrolün kaç
Spor yap, tempolu yürü.
Sihirle düzelir anca
Manita anca
Sporla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?