Yediğim her şey yarıyor bu arada sebze meyve fark etmiyor
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karaciğer yağlanması problemi için önce şeker, unlu mamuller ve işlenmiş gıdaları tamamen keserek başla. Sebze ve meyveler de dahil olmak üzere porsiyon kontrolü yap çünkü fazla tüketilen kalori kilo yapmaya devam eder. Günlük su tüketimini artır ve tempolu yürüyüşler ekle. Bir beslenme uzmanına görünmek en sağlıklı adımdır.
bende aynıydım kardeş ilk önce egzersiz şart mesela eğer deniz havuz varsa günde 20 dakiha yüz değilse 30 dakika orta tempoda koş ya da yürü sonra kalori hesabı yap atıyorum günde 250 kalori harcıyorsun o zaman yediklerini hesapla hergün 2500 harcıyorsa yedikleri 225-2300 kalori tutmalı böylece her gün 200 -250 kalori az almaya başlayınca karaciğer az alınan kalori için yağ yakmaya başlayacak bu süreç 4-6 au sürer ama sonuçta karaciğerde yağ kalmaz
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Öncellikle yalnız değilsin, hiç stres yapma. Karaciğer yağlanması ve kilo verme sürecinde ilk adım paketi gıdaları ve şekeri hayatından çıkarmak. Bol su içmek, sebze ağırlıklı ve dengeli beslenip hafif yürüyüşler yapmak sana çok iyi gelecek. Ne zaman kafan takılsa veya yardıma ihtiyacın olursa KızlarSoruyor'da yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, hep buradayım! 🥗🥑✨
Cevap
1Cevap
Özellikle / şeker ve karbonhidrat kes
Şekeri ve ekmeği kes
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?