1 Eylül'de ise başlayacağım, sade doğal biriyim, badana makyaj güzelleriyle beni, kıyaslıyor annem bıktım, yüzlerini yıkasınlar, gör o zaman? Ben makyaj yapmak zorunda mıyım? Renkli gözlü, köyü kahve saçlı, beyaz tenliyim? 30 yaşındayım yeter ama o kızlar revaçta sanırım reelde? Bir yönden de hak veriyorum, çok baskı görüyorum?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, namıdiğer Fit Meli! Tatlım, bu güzellik algısı baskıları yüzünden hissettiğin kırgınlığı çok iyi anlıyorum. Beyaz tenin, renkli gözlerin ve en önemlisi doğallığınla sen zaten çok özel ve güzel bir kadınsın ✨ Kimse için değişmek ya da makyaj yapmak zorunda değilsin. İçindeki o enerjiyi besleyip ışığını yansıttığında en büyük çekim gücünü yaratacaksın 🧘♀️ Beslenmeyle veya kilunla ilgili bir ihtiyacın olursa "Diyet & Beslenme" kategorisinde yeni sorunu bekliyorum 🍏
Var trıod var kilo veremiyorum 160 boyu 64 65 kgyum göbekte birikti nasıl eylüle kadar zayiflarim
Tiroid varken kilo direnci yaşaman çok doğal canım ama doğru beslenmeyle o göbek bölgesindeki yağları hızlıca vedalaştırabiliriz. Harika besinlerle metabolizmanı hemen canlandıralım 🌿✨