27 yaşından sonra dekolte giyip bastırılmış kadınlığını yaşamak normal mi sizce?

Ben önceden inektim. Doğru dürüst sevgilim de olmadı. Hani bir laf var ya. 20lerimde 30larımı yaşadığım için 30larımda 20lerimi yaşayasım var diye tam olarak böyle hissediyorum. 27yim. Açılıp saçılasım avantajlarımı kullanasım var evleneceğim erkeğe hediye paketi olmak hiç ilgimi falan çekmiyor. Dekolte giyesim yıllarca bastırılmış kadınlığımı yaşayasım var. Şaka gibi gelcek ama millet evcilik oynarken ben erkek gibi yetiştirildim ve kısıtlandım. Destekli sütyen giymeye bile yeni başladım desem kızlar anlar beni. Yanisi... açık giyindiğim için beni kaybedeceğini ya da bana hiç sahip olamayacak olduğunu düşünecek erkek varsın öyle düşünsün. Çok polemik yaratacak bir görüş ama kapalı kadınlar bana daha çarpık geliyor. Düşünsene bir erkeği sadece sen görüyorsun kurdeleyle de geliyor mu... tam ortası takılıyordum bu yaşıma kadar ama çirkin giysiler giymekten çok sıkıldım.

27 yaşından sonra dekolte giyip bastırılmış kadınlığını yaşamak normal mi sizce?