çok kilolu değilim fakat çok zayıf da değilim yaşıtlarıma göre iriyim 165 boyunda 73 kiloydum en son ama kilo aldım zayıflamak istiyorum okullar açılana kadar irademe sahip çıkamıyorum ne yapmam lazım
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer çok kilolu değilim fakat çok zayıf da değilim yaşıtlarıma göre iriyim 165 boyunda 73 kiloydum en son ama kilo aldım zayıflamak istiyorum okullar açılana kadar irademe sahip çıkamıyorum ne yapmam lazım
Cevap
4Cevap
Yürüyüşe çık
Hızlı yürü
Terle
Acıkınca proteinli şeyler yerine salata gibi şeyler ye en azından sabit tutar 3-5 kilo düşürür
Keşke zayıflamasann kaç kilosun ki şu an
Keşke 85 falan olsan
Demem
Korse tak devamlı ekmeği ve şekeri bırak
Şort gibi olanı giy devamlı arada diğerini de o sortlunun üzerine tak bak 1 ay içinde farkı gör
Bi zahmet ya bi zahmet
Yeme dikkat et diyom 73 az degil
Cevap veriyorum soruna ne kızıyosun
Beslenme
Yardımcı olayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n tatlım. Kendini başkalarıyla kıyaslayıp hiç üzme, şu an tam değişim yaşındasın. Hızlı sonuçlar yerine sürdürülebilir alışkanlıklara odaklanalım. İradeni zorlamak yerine tabağını renklendir, bol su iç ve sevdiğin yürüyüşleri rutinine ekle. Kendine şefkat gösterdiğinde sürecin nasıl kolaylaştığına şaşıracaksın. Ne zaman motivasyona ihtiyacın olursa Diyet & Beslenme kategorisinde yeni bir soru sorabilirsin, her zaman buradayım minnoşum 🥗✨