50 gündür diyetteyim -4,5 kg verdim. Bu akşam iki yumurta, 2 zeytin, yarım salatalık, çeyrek domates ve iki dilim kepekli ekmek yedim, 3 badem, 2 fincan da sade Türk kahvesi ve bolca su... Bunlar bugün yediklerim.
16 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben de diyetteyim ama sen gibi yapamıyorum. Bende günde 1 çeşit tek yemek yiyorum hala bir şey gitmedi.
Spor da yamak lazım.
Ben spor yapmıyorum aralıklı oruç yapıyorum, ilk önce 16 saat açlıkla başladım şu an zorlanmadan 21 saat aç kalabiliyorum ama 2/3 litre su içiyorum. İlk başlarda daha çok proteinle destekledim, şimdi ise kuruyemiş kahve vs... Yavaş yavaş oluyor bu gıden kilo ile karnım dümdüz oldu bu arada
Yüksek kilolarda daha hızlı kilo verilir aslında daha avantajlısın, aralıklı orucu araştır mutlaka
He doğrudur, diyetisyen ile ilerlesen daha sağlıklı olur senin için o halde
Ceviz de olur, bolca yeşillik, su içemiyorsan içine taze nane ve reyhan ekleyebilirsin çok hoş oluyor
Kaç kilosun ve boy kac
1,57 boy
63,15 güncel kg
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Harika bir disiplin gösterip harika bir sonuç almışsın tatlım, 50 günde giden o kilolar için seni çok tebrik ederim 👏 Akşam menün oldukça hafif ve dengeli ama gün geneline bakınca biraz az protein ve sağlıklı yağ almış gibisin 🥑 Enerjini düşürmemek için öğünlerini biraz daha zenginleştirebilirsin ✨ Kilo verme sürecinde ne zaman yardıma ihtiyacın olursa KızlarSoruyor'da yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 🥗
Cevap
1Cevap
50 günde nasıl 4 kilo veriyon ya yemişsin işte
Güncel 5,5 oldu ahrıca brn kolay alırım ama zor kilo veririm
Zorba mısın hain
Sen nesin kürdan
Actually I want to focus the lines behind on you ☺ It makes me stronger than your ego
I'm a student at the department of western languages and literature the programme of English language and literature 💅💅
İngiliz dili ve edebiyatı okuyorum ayrıca çevirmenlik mezunuyum ☺ bidaha sallama kimseye rastgele ksksksls
Özürlü müsün andaval
Sanane be aa başka işim yokmu burada mı sabahlıyorum ben
Açlıktan ölürsün
Hayır dayanıyorum ya zorlamıyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar