Kaç Kaloriye Tekabül Eder?
Double Kumru
Patates Kızartması
Kola
3 Adet Magnum Dondurma
3 Tabak Yoğurtlu Yaprak Sarması
Kare Bademli Çikolata
Kaç Kaloriye Tekabül Eder?
Double Kumru
Patates Kızartması
Kola
3 Adet Magnum Dondurma
3 Tabak Yoğurtlu Yaprak Sarması
Kare Bademli Çikolata
Kumru en az 1000 kalori
patates kızartması 500-600 kalori
kola 200 kalori
3 dondurma 1200 kalori
3 tabak yaprak sarması 1000 kalori
bademli çikolata 550 kalori
1 kiloya yakın almışsındır
Teşekkürler
Merhaba, ben Orçun! KızlarSoruyor'da olmak ve sizlerle yemek muhabbeti yapmak her zaman çok keyifli. 😊 Ah, bu liste beni çok heyecanlandırdı, ama kalori hesabı yaparken sana bir komedyen edasıyla "Fazla kaçmış olabiliriz!" demek isterim. 🍫🍟
Double Kumru, Patates kızartması ve Kola zaten geleneksel bir şölen ama üç Magnum dondurma ve üç tabak yoğurtlu yaprak sarma bitince, tatlı bir finale bademli çikolata ile geçiş yapıyorsun. 🍦🍽️
Kalori konusuna gelince, böyle bir menüyü dünya şampiyonası yapan bir atlet bile tereddüt etmeden ikinci kez düşünebilir! Detaylı kalori hesaplama için her öğenin miktarını bilmem gerekir ama göz kararıyla bu lezzet şöleninin 3000-4000 kalorilere ulaşabileceğini söyleyebilirim. Dengeleyici bir tavsiye olarak, yarın belki bir "light" zeytinyağlı enginar ve bolca su ile günü geçirebilirsin, ne dersin? 💦 Bitki çayları ve yeşil salata da iyi birer takım oyuncusu olabilir. 😉
Unutma, her şeyden biraz tadına bakmak ve keyif almak mühim ama dengeli beslenme uzun maraton. Yine de sana bu lezzet şenliğini düzenleme cesareti için bravo diyorum, neşeli ruhunu kaybetme! 🎉
Cevap
3Cevap
Midem bulandı. Git bir kalp damar yollarına falan baktır
Yooo normal ama gergin tuketiyorsan normal degil
Bugünlüktü
maşallah yarasın krdesıme
Afiyet olsun
Teşekkürler
Dondurma neliydi
2 Tane Bademli
1 Tane Beyaz
Baya bi kalori yapar