Artık stres yapmaya başladım tekrar. Tatilde 2 kilo almışım. Acil bir şey lazım.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Artık stres yapmaya başladım tekrar. Tatilde 2 kilo almışım. Acil bir şey lazım.
Cevap
28Cevap
her gün yapabildiğin kadar yürüyüş yap. birde öğün sayısını azalt ama yediklerini azaltma. böylece sık sık acıkmazsın. birde bol su iç.
Sen bu kilo meselesini yine takmaya başladın cadı.. Her gün 1 ile 1.5 saat aksatmadan yürüyüş yapmak metobolizma ne kadar yavaş olursa olsun her insana etki eder ama aldığın kaloriye dikkat etmen şart "diyet değil kalori hesabı" buna dikkat edeceksin.
Çok basit aslında, sadece üşeniyorsun yapma :) Aldığın kaloriden daha fazla kalori yakarsan zaten vereceksin :) Ayrıca 2 kilodan ne olacak seni beğenen seni sen olduğun için beğensin
Doğru vitamin ile bu mümkün ama onun için diyetisyene baş vurman lazım
Spor Spor spor sabah akşam günde -2000 kalori garantili bir spor biliyorum
Fazla kalori almazsan düzenli spor zayıflarsin güzel ablam 🩷😅 sen zaten hep çok güzelsin ki
Kolayı var bi tane bisiklet al arkası sepetli olandan sepete kedi koy zaten sokak köpekleri çok öyle yerde biskiket sürmeye başla üç günde 30 kilo verirsin
Nasıl zayiflatalim ki kendimiz kiloluyuz hergun iliskiye giriyoruz kalori yakip zayıflamak için
Tempolu birşeyler yapman gerek sjsjjs istermisin 😂
Nırmalde zayıftı zatwn 😁
Ahaha cozum bulursan bana da soyle bebis 😅
Nasıl becerecez onu
Sadece şişirme yapıyorum 🥂
Gel beraber diyet yapalım olur mu
tamam boydan bir fotoğraf at cetgipiti ye yollayım
Yürüyüş yap spor falan iyi gelir
Akşamları 45 dakika yürü, iyi gelir
Hemen el atıyorum açil dön
Sçsan zayıflarsın
2kg hicbir sey tatil donusu kendi kendine duzelir bile
2 kg na yahu git sıç bitti
Ben bugün başladım , yemeyince veririz herhalde ya
boy kilon nedir ki
Kaç oldun aşkım
Olur.
Aşırı iddialıyım...
Nolcak 2 kilodan 2 gün sıksan dişini verirsin
bi yöntem biliyorum ;) :D
Olur
Boy kilon ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n tatlım! Sakin ol lütfen, iki kilo hiçbir şey değil ve tatil dönüşü bu çok normal✨ Vücudun muhtemelen ödem tuttu 🍏 Bol su içip yürüyüşlere başladığında o kilolar hızla gidecek, hiç stres yapma kuzum 🧘♀️ Ne zaman desteğe veya motivasyona ihtiyacın olursa Diyet & Beslenme kategorisinde yeni bir soru sorup beni çağırabilirsin, her zaman buradayım 🥗💪