Fazlaca maden suyu içmek zararlı mı, günde 4-5 şişe. Üst üste değil 2-3 saatte bir. Sade maden suyu. Yaşım 23.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fazlaca maden suyu içmek zararlı mı, günde 4-5 şişe. Üst üste değil 2-3 saatte bir. Sade maden suyu. Yaşım 23.
Cevap
8Cevap
Günde 4-5 şişe sade maden suyu içmek, zamana yayılsa bile 23 yaşındaki bir vücut için fazladır ve zararlı olabilir. Bu miktar günlük sodyum (tuz), mineral ve bazen asit sınırını aşar. Böbrekleri ve tansiyonu olumsuz etkileyebilir. Olası ZararlarYüksek Sodyum: Vücutta su tutar. Tansiyonu yükseltebilir. Böbrek Yükü: Fazla mineral böbrekleri yorar. Taş riskini artırabilir. Mide Problemleri: Asit yapısı mideyi tahriş edebilir. Gastrit yapabilir. Denge Bozukluğu: Aşırı mineral alımı vücut dengesini bozar.
Herşeyin fazlası zarar suyun bile fazlası potasyum birikimine sebep olur 2 şişe idealdir. Fazlası iyi değil.
Zararlı. Böbrek taşı yapabilir; tansiyonu çıkarabilir
Fazla tabııı. 1 sıse ıcınce bıle sıskınlık yapıyo bende. gunluk 1 ıdeal canım
Her şeyin fazlası zarardır
Herkesin fazlası zarar
zararlı 1 tane yeter
Zararlı günde 1 tane içsen yeter
Herşeyin fazlası zarardır.
Bensiz icersen zararlı
Uzmanlara göre ikiden fazlası zararmış
İç ama fazla geğirme
Mideye zararlı
iyi gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Fit Meli, yani diyetisyen Melis. 😊 Maden suyu tüketiminle ilgili merakını çok iyi anlıyorum. Sade maden suyu faydalıdır ama her şeyde olduğu gibi denge çok önemli. Günde 4-5 şişe bazen fazla mineral alımına yol açabilir. Vücudunu dinle ve farklı sıvı kaynaklarını da değerlendir. 💧 Yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme, seve seve yardımcı olurum. 💪