Sağlık Maden suyu tüketiyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Doğa karşısında içilmesi daha güzel oluyor.😀 Güncellemeler+1 yıl @ilginfulyaa teşekkür ederiim 🍃💚 Maden suyu tüketiyor musunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Hayır hiç tüketmiyorum hiç de sevmem. hatta en çok sevmediğim içecek benim. 0 0 Yorumla
AURA00 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Bunun için çabalıyorum dostum ama benim manzaram ile sizlerin manzarası farklı veya manzara anlayışımız 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadim Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Evet Beypazarı Maden suyu favorimdir sadesini seviyorum bazen içine limon sıkarım veya ayranla karıştırır içerim 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Her gün içiyorumda bu markayı ilk defa gördüm. Ben kızılay ya da beypazarı marka içiyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir sadece bizim burlarda satılıyor Yorumla
huseyinben Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kullanıyorum da bu markanın kalsiyumu aşırı fazla sık tüketmemek lazım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiç fark etmedim Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. severek içmem. mecburen sağlıklı diye içiyorum. sevimsiz bişey 0 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Her gün churcill mutlaka içerimmm. Çok seviyorum 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Hayır tadı çok değişik geliyor hatta tatsız diyebilirim limonlu soda severim daha çok 0 0 Yorumla
kaz-ayagi Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl sade iceceksem sadece Beypazarı maden suyu yoksa şeftalili tercihim 0 0 Yorumla
Prensesbiri34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl şu an görene kadar aklıma bile gelmez tükettiğim bir içecek değil 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sevmeyen bir tek benim galiba. İçmeye çalışsam da dökerim en sonunda. 0 0 Yorumla
ViiDe Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 95% +1 yıl Bir de yerinde içtiğini düşün şırıl şırıl akarken 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir seneden fazladır en fazla iki tane içmişimdir 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet tüketirim ama sade olanını sevmiyorum. 0 0 Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evet çok severim churchill olmalı ama :D 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evet mutlaka olmalı. 0 0 Yorumla
harbiyeliii Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aaa kula 0 3 Yorumla harbiyeliii +1 yıl Sade Yorumla Soran +1 yıl Biliyor musun 😀 Yorumla harbiyeliii +1 yıl Yok ilk defa gördüm markası samimi geldi Yorumla
kıymasızlahmacun Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Az önce içtim kola bağımlılığımı bıraktırdı 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ara sıra 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Hayır hiç tüketmiyorum hiç de sevmem. hatta en çok sevmediğim içecek benim.
Bunun için çabalıyorum dostum ama benim manzaram ile sizlerin manzarası farklı veya manzara anlayışımız
Anlamadim
Evet Beypazarı Maden suyu favorimdir sadesini seviyorum bazen içine limon sıkarım veya ayranla karıştırır içerim
Her gün içiyorumda bu markayı ilk defa gördüm. Ben kızılay ya da beypazarı marka içiyorum.
Olabilir sadece bizim burlarda satılıyor
Kullanıyorum da bu markanın kalsiyumu aşırı fazla sık tüketmemek lazım
Hiç fark etmedim
severek içmem. mecburen sağlıklı diye içiyorum. sevimsiz bişey
Her gün churcill mutlaka içerimmm. Çok seviyorum
Hayır tadı çok değişik geliyor hatta tatsız diyebilirim limonlu soda severim daha çok
sade iceceksem sadece Beypazarı maden suyu yoksa şeftalili tercihim
şu an görene kadar aklıma bile gelmez tükettiğim bir içecek değil
Sevmeyen bir tek benim galiba. İçmeye çalışsam da dökerim en sonunda.
Tabii soda soğuk soğuk iyi gidiyor
Bir de yerinde içtiğini düşün şırıl şırıl akarken
Bir seneden fazladır en fazla iki tane içmişimdir
Meyveli olanları seviyorum
Evet sık sık içerim
Ders çalışırken iyi gidiyor,
Hayır hiç sevmem
Evet tüketirim ama sade olanını sevmiyorum.
Evet çok severim churchill olmalı ama :D
Beypazarı hariç hayır
hergün 70 lik fiskiynen 4 tane tüketirim
Evet mutlaka olmalı.
Arada bazen
Aaa kula
Sade
Biliyor musun 😀
Yok ilk defa gördüm markası samimi geldi
tüketirim severim
Evet düzenli olarak
Az önce içtim kola bağımlılığımı bıraktırdı