Sağlık Maden suyu tüketiyor musunuz? İnanhiçbilmiyorumki Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 6. Şişem bitti... biraz daha devam edersem magnezyum elementine dönüsücwm Maden suyu tüketiyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BerkMen91 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 72% 1 yıl En sevdiğim hatta soda ayran yaparım evimde ikiside eksik olmazzz... 1 0 Yorumla
HiçliğinHiçi41 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sürekli koli halinde alıyorum Zırhlı Gross sağ olsun 1 0 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Günde 5-6 tane içiyorum bu sıralar ya midem delinir yakında 0 20 Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Bisi olmas Yorumla CanBurakDerler 1 yıl Olursa bulurum seni tedavimi karşılarsın Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Suit oteldeki kızlar miydi onlar karşılar kabdkaxnx Yorumla CanBurakDerler 1 yıl Oooo birileri takılmış sanki ahshahshahshahsh Yorumla CanBurakDerler 1 yıl Ondan mı geri takip gelmedi Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Ben evliyim çocuk Yorumla CanBurakDerler 1 yıl Yani? Ben evlilik mi teklif ettim sanki Ahshahshahsha Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Yok birileri takılmış dedin ya Yorumla CanBurakDerler 1 yıl Yani kafana takmışsın manasında yeter beni yanlış anlamayı bırak Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Ben değil sen her şeyi yanlış anlamaya müsaitsin👍 Yorumla CanBurakDerler 1 yıl Yok ben işin makarasındayım Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Tüh biz ciddiydik ama:d Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Neyse sen git gizli üyeye ders falan ver Yorumla CanBurakDerler 1 yıl Belli ki ciddisin tavırlara bak 😂🤣 Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Abicim ne tavır yapicam sana girgirındayız sana iş atmıyorum sakin aksmakd Yorumla CanBurakDerler 1 yıl Öyle bir şey düşünmedim zaten hhhhwhahagahdhahhs Yorumla CanBurakDerler 1 yıl Neyse sıktı diğer çocuk yeter Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Hamdlamsalxns Yorumla CanBurakDerler 1 yıl Kafayı yemiş Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Kim akıllı ki😣 Yorumla
ᙢαjεsτɣッ Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kesinlikle, bende çok tüketiyorum Bence koladan iyidir. Damacanasını getirin bana😀🤪 1 0 Yorumla
Hastalıklışair Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sürekli alırım ama meyveli bazen nadiren sade aldığım da olur 0 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 384 cevap paylaştı. Mecburen bazen ama cok sevmem? meyveli olanları severim. 0 0 Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 1 yıl Görsel… ♥️♥️♥️ Buna nasıl ihtiyacım var görünce anladım… 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
YasinTR Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 527 cevap paylaştı. Damacana maden suyu harbi çıksa alırım 😄😄 1 1 Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Bende🥺
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. 6'lı almıştım sotede duruyordu iyi hatırlattın 1 2 Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Aferin mi bana Yorumla Semih6934 1 yıl Evet bir de teşekkürler Yorumla
PassionForProfession Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Bayılırım.Her gece uyumadan içmek âdetimdir. 0 5 Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Sen niye şimdi soruyu dirilttin evde maden suyu yok sus Yorumla PassionForProfession 1 yıl Beypazarı’nın lezzeti… Yorumla PassionForProfession 1 yıl O boğaz yakan asidi… Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Ağlamak için gözden yaş mı akmalı dudaklar gülerken de insan ağlayamaz mı Yorumla PassionForProfession 1 yıl İçine akıttığın sadece gözyaşların değil Beypazarı da olabilirdi… Yorumla
emre00488 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Daha dün 6 lı Beypazarı aldım. 0 6 Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Bizi kesmiyor 24lü alıyoruz Yorumla emre00488 1 yıl Uzun şişeleri var onlar çıktı onlardan al Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl 1litrwlik mi diyorusn Yorumla emre00488 1 yıl Evet Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Onlardan bulamıyorum ki Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl 1 kere gördüm almadım almak istediğimde yoktu hahah Yorumla
Luciannwr Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 302 cevap paylaştı. Damacanasi ciksa erir 0 0 Yorumla
tavandakiavize Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl evet asiti kaçar bunun iyi olmaz 🤣 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ara sıra 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 432 cevap paylaştı. Kesinlikle bundan lazım 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nadiren 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 442 cevap paylaştı. Tüketiyorum 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet çok severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
En sevdiğim hatta soda ayran yaparım evimde ikiside eksik olmazzz...
Sürekli koli halinde alıyorum Zırhlı Gross sağ olsun
Günde 5-6 tane içiyorum bu sıralar ya midem delinir yakında
Bisi olmas
Olursa bulurum seni tedavimi karşılarsın
Suit oteldeki kızlar miydi onlar karşılar kabdkaxnx
Oooo birileri takılmış sanki ahshahshahshahsh
Ondan mı geri takip gelmedi
Ben evliyim çocuk
Yani? Ben evlilik mi teklif ettim sanki Ahshahshahsha
Yok birileri takılmış dedin ya
Yani kafana takmışsın manasında yeter beni yanlış anlamayı bırak
Ben değil sen her şeyi yanlış anlamaya müsaitsin👍
Yok ben işin makarasındayım
Tüh biz ciddiydik ama:d
Neyse sen git gizli üyeye ders falan ver
Belli ki ciddisin tavırlara bak 😂🤣
Abicim ne tavır yapicam sana girgirındayız sana iş atmıyorum sakin aksmakd
Öyle bir şey düşünmedim zaten hhhhwhahagahdhahhs
Neyse sıktı diğer çocuk yeter
Hamdlamsalxns
Kafayı yemiş
Kim akıllı ki😣
Kesinlikle, bende çok tüketiyorum
Bence koladan iyidir.
Damacanasını getirin bana😀🤪
Sürekli alırım ama meyveli bazen nadiren sade aldığım da olur
Mecburen bazen ama cok sevmem? meyveli olanları severim.
Görsel… ♥️♥️♥️ Buna nasıl ihtiyacım var görünce anladım… 🤣🤣🤣
Damacana maden suyu harbi çıksa alırım 😄😄
Bende🥺
6'lı almıştım sotede duruyordu iyi hatırlattın
Aferin mi bana
Evet bir de teşekkürler
Evet çok severim
Spordan sonra iyi gidiyor
Bayılırım.
Her gece uyumadan içmek âdetimdir.
Sen niye şimdi soruyu dirilttin evde maden suyu yok sus
Beypazarı’nın lezzeti…
O boğaz yakan asidi…
Ağlamak için gözden yaş mı akmalı dudaklar gülerken de insan ağlayamaz mı
İçine akıttığın sadece gözyaşların değil Beypazarı da olabilirdi…
Daha dün 6 lı Beypazarı aldım.
Bizi kesmiyor 24lü alıyoruz
Uzun şişeleri var onlar çıktı onlardan al
1litrwlik mi diyorusn
Evet
Onlardan bulamıyorum ki
1 kere gördüm almadım almak istediğimde yoktu hahah
Evet özellikle de Beypazarı
.
Sade içemiyorum sevemedim
Sadeyi asla ıcemıyorum
Damacanasi ciksa erir