Sizce buluştuğumuzda sorsam mı bu fikrin geçerli mi diye yoksa hiç üstüne düşmesem mi
12 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
16Cevap
Kilo verdiğin için evlenecek adam ilk fırsatta başka yola düşer neyi soracaksın kendini düşüreceksin
Vereceksen sağlık için kendin için ver çok abes bir durum yoksa
Böyle demek bence yanlış ben olsam teklifi bundan bağımsız olarak ederdim ama kilo vermenide isterim kimse götü göbeği salmış kadın istemez
Ben sadece bayağıdır bu lafı demeyi kesti o yüzden buluştuğumuz da sorsam mı ne oldu bu fikrin geçerli mi vazmıgeçtin diye kararsızım
Sormana gerek yok kendi söyler zaten
Sorarsam belki de sinirlenir tepki gösterir aynı şeyi sorduğum için farklı düşünür
Sadece bazen ilgisi kaymış gibi görünüyor acaba diyorum başkası kafasını mı kurcalıyor o yüzden sormak istemiştim ama kızarabilir
Sinirlenmez aksine ciddi olduğunun farkına varır tam aksine sinirlenirse zaten sevmiyordur demek
Kesin zayıfladın ve iş ciddiye bindi djdjdj zayıflayamayacağından emin olduğu için demediyse bir şey bilmiyorum
Boyun kilon kaç ki ayrıca kafası çalışmıyor mu bunun bilmiyor mu ki etli butlu dolgun kadınlar daha güzel daha tatlı daha sevimli oluyor 😋😋
Bunu diyen biriyle evlenmek mi istiyosun gerçekten?
Seni olduğun gibi sevmeyen biri olduğunu anlaman için daha ne yapması gerek
Sana zayıfla evlenelim dedi Ve sen de bunu hiçbir şekilde tepki göstermedin mi
Ben sadece bayağıdır bu lafı demeyi kesti o yüzden buluştuğumuz da sorsam mı ne oldu bu fikrin geçerli mi vazmıgeçtin diye kararsızım
Yani şöyle söyleyeyim sana bak kesinlikle sevgine saygı duyuyorum ama sana karşı yapılmış olan çok saygısızca bir tutum Bu ne demek zayıfla Sen karşıdaki insanı olduğu gibi sevmiyor musun bu nasıl bir saçmalık
Zaten saçmalık banada öyle geliyor ama ben zayıf seviyorum dedi saygı duydum ne diyim :/
Zayıf seviyorsa gitsin o zaman başkasını bulsun insan sevdiğine saygı göstermek zorunda Bir insan ya olduğu gibi seveceksin ya da sevmeyeceksin.
Haklısın benim de bu fikrinden vazmıgeçtin diye sormam saçma olur değil mi yani ne düşünür sorsam
Tabii ki öyle burada yalnızca kendini küçültmüş olursun emin ol Eğer seviyorsa seni bu şekilde kabul edecek kimse kusura bakmasın kafasında Eğer zayıf biriyle olmak varsa Çok affedersin defolsun gitsin başkasıyla olsun
Belki de sorarsam gözünde ya bu kız beni hiç bi türlü bırakmaz fikri oluşacak ve kaybetme korkusu hiç olmayacak
Aynen ben de böyle düşünüyorum hani dediğim gibi Her insanın bir hayali vardır ama öyle biri karşına çıkar ki bütün hayallerin o olur kimse için kendini değiştirme lütfen Evet kendin istersin değişirsin Ama kimse için kendini değiştirme Bu kim olursa olsun
Erkek arkadaşın seni mi seviyor yoksa af edersin oranı buranı mı? Yarın bir gün senden daha güzel birini bulunca seni aldatırsa sonra gelip onun hakkında soru açarsın buraya benden demesi.
Kardeşim özür dilerim ama kendine hiç saygın yok mu? Sana olan sevgisini bir kenara koyup vücudundan dolayı seninle evlenmeyi erteleyen biri seni ne kadar seviyor olabilri?
Ya ne kafadasaniz kizlar. Erkege tam itaat. Koy kapinin onune gitsin. Demek kilo alsan boşanacak bu kafayla
Nddjjdjd lavuk obezite ile mücadele derneği gibi brifing vermiş mk
Evlilik kiloyla mı oluyor ne alaka
Bide yanlış anlamasanız kilonuz kaç
Bu adamdan bi b0k olmaz şartlarla evlilik mi olur
Kusura bakma ama kimse kilolu birisini sevmez
O zaman sevgili olmayacak mk
Sevdiğim kişinin daha iyi görünmesini sağlıklı olmasını istemekte ne var ki obez mi olsun kız
Kendi de göbekli domuzun tekidir allah bilir
Verdin mi ki evlenmek için böyle şart mı koşulur
Şekilci biriyle evlenmek sıkıntı
Balik etli sevmiyor
sorma
demek ki vermek yerine almışsın
Seni böyle beğenmiyo demekki
Düşme o bahaneydi
Beyin lazım
Boy kilo kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli, diyetisyen Melis. 🥰 İlişkilerde açık ve sevgi dolu iletişim çok kıymetli. Bu konuda içindeki soru işaretlerini dürüstçe paylaşmak seni rahatlatacaktır güzelim. Senin değerin asla kilonla ölçülmez unutma. ❤️ Kendin için neyin doğru olduğunu hissettiğine güven. Eğer beslenme veya formda kalma konusunda yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin. 🤗