İlişkimiz varken de sürekli evlenmek istiyordu. Hatta nişanlanma konusunda anlaşamadığımız için ayrıldık. Ayrıldıktan sonra aylarca peşinden koştum ama hiç umrunda olmamıştı. Şimdi de evlenelim diyor. Ben boşlukta kaldığı için veya cepte gördüğü için benimle böyle düşünmesini istemiyorum. Niyetinde gerçekçi olduğunu nasıl anlayabilirim?
Eski sevgilim bir anda evlenelim dedi, ciddi olabilir mi?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zannetmiyorum açıkçası kesin para filan vardı şimdi
Zamana yay. Biraz dene. Evlenicez ama nasıl olacak de. Biraz ayağını sürü. Sen daha nişanda anlaşamadın evlilik zor de
Nişan konusunda anlaşamadığımız şey zamanıyla alakalıydı. O ve ailesi hemen olsun istiyordu. Ama ben zamana yaymak istedim. Başka bir anlaşmazlık yoktu. Denemek derken nasıl deneyebilirim
Yani biraz sen yokuşa sür ilk başlarda cayarsa o adamlar olmaz zaten. Bir de senden istediği her şeyi ona verme ki istediğimi aldım kafasına girmesin
Yokuşa benim sürdüğümü düşünüyor zaten kardeşim kendisi hep adını koymak istedi. Ve o istedikçe ben erteledim. O da kendisini oyaladığımı düşündü. O yüzden soğudu benden. Artık yokuşa süremem. Ya tamamen kabul edeceğim ya da yoluma bakacağım. Ama bu kritik kararı verebilmek için onu sağlam bir denemem lazım. Napacağım
Kararsız ol işte. Önce tamam de, sonra yaaa acaba evlenmesek mi gibi konuş eğer arkandan durup saçmalama diyosa evlen
Denenebilir evet bu. Başka çözümün varsa onu da dinleyebilirim
Yani isteklerini yerine getirme. Bir çok isteğine yok çek. Senin değiştiğini düşündüğü halde istiyorsa olmuştur o çocuk
Zaten baskın olan taraf bendim ilişkide. Çoğu şeyine yok diyordum. Değişirsem bu sefer pasif kalan olurum. Yine baskın olmaya çalışıp ipleri almam lazım. Ama dayanabileceğini sanmıyorum buna. Çünkü hüküm sürmeye çalışıyor gibi
O zaman olmaz. Bir ipte iki cambaz oynamaz. Bence yol yakınken üzülmeden vazgeç
Öyle mi diyorsunuz, kafam iyice çorba oldu ama neyse. Gidişata göre önümüze bakacağız o zaman artık.
Tabi, dilediğinde fikir alabilirsin. Ulaşabileceğin bir adres verebilirim.
Çok gereksiz bir tiptir
Cinsellik yaşamak için istiyor olabilir evliliği
Onu isteyen insan dışarıda başkalarıyla da ihtiyacını görür. Neden evlenerek tek kişiye bağlı kalmayı seçsin ki
Seninle hic sevismedi mi
Nah çekseydin