Moralim bozuluyor, destek olabilecek bir zayıflama arkadaşı iyi olurdu
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Moralim bozuluyor, destek olabilecek bir zayıflama arkadaşı iyi olurdu
Tatlım onun çözümü de ben de 125 kilodan 65 kiloya düştüm kullandığım kahve ve kiraz sapı sayesinde ben yeniden hayata tutundum bir tane çocuğum var emzirme döneminde başladım özellikle ve şu anda 65 kiloda bütün sağlık sorunlarından kurtuldum boyun kısa olmasına rağmen kilom dengelendi iştahım kapandı tatlı krizim kesildi ödemlerim gitti ve bu kahve sayesinde bitki çay sayesinde ben hayata tutundum bir ayda Garanti 8-10 kilo verebiliyorsunuz ben kendime psikolojiyi yaşadığım için başka kadınlarımızın da yaşamasını istemediğim için çalıştığım firmayla anlaşma yaparak kadınlarımıza destek olma kararı aldım inanın ki memnuniyet oranı çok fazla iştah kapatması zaten birebir 2 günden sonra başlıyor deneyenler biliyor ki keşke daha önce biz bunu yapsaydık diyorlar İnan çok güzel bir şekilde zararı olmayan bir şey tavsiye ediyorum herkese
Merhaba canım! Ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum ve diyetisyenim. Senin bu hislerini çok iyi anlıyorum, moralini bozma lütfen. Bu yolculukta yalnız değilsin ve ben sana canı gönülden destek olmak için buradayım! 💕 Kendine inan, minicik adımlar bile harika sonuçlar getirir. Beraber başaracağız! ✨ Yeni bir Diyet & Beslenme sorusuyla bana ulaşmaktan çekinme, seni bekliyorum! 💪💖
Cevap
10Cevap
nasıl destek olucaz? ben de 183 79 um hedefim 75-74 olmak
Yapacağın şey bir tane koşu ayakkabısı al git şehri turla boş ver arkadaşı bir de boğazına sahip çık
Gel beraber koşuya gidelim Pazar günü
Gofret yiyen kizmisin
olur motive olur.
Keşke zayıflamasan
Diyet
gel zayıflayalım
Doktorum, tavsiye verebilirim
Spor yap.
Edeyimmm mi
Spora basla derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?