Çok aşırı derecede kilom yok ama boyuma göre kilom var. En son ölçtüğümde 79 kiloydum, 1.54 cm boyum var.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Yani bunu , doktoruna sorsan daha iyi olmaz mı?
Doktora gittim zayıfla diyor. Doktorlara da bişey diyilmiyor ki çok tersler
Evet öyleler maalesef biraz. E zayıfla bakalım inşallah gecer. Vardır öyle diyorsa bir bildiği.
Gerçekten bıktım ağlamak istiyorum
Çok sevdiğim bir söz var. " Zamanında hayatına giren yanlış insanlara doğru şeyler yapmak yüzünden hayatına girecek doğru insanlara yanlış şeyler yapma"
Yanlış yere yanlış yorum yaptım pardon
Konuyla alakası nedir peki
He moralim bozuldu ya
Moralin bozulmasın, bu artık çoğu kızda olan bir şey elbet tedavisi vardır. Geçer umarım , bu kadar moralini bozma.
Sana bir şey diyim mı hep kendimi bildim bileli kilom vardı. Herkes beni yargıladı. Hep suçladılar çok yiyorsun vs diye. 2 ay benim kilomdan dolayı benim üstüme gelen teyzemin yanında kaldım. Baktı gördü çok da yemiyorum hatta herkesten önce sofradan ben kalkıyorum. Ama boğazimla alakası yokmuş kilomun. Polikistik overden dolayıymış. Psikolojik şiddet yaşadığımla kaldım. Bu lanet şeyden kurtulmak istiyorum artık.
Dertleşmek ister misin?
Evet
Snaps ya da tg var mi?
ya da Instagram
Burdan özelden konuşalım
Ya burdan bana hiç samimi gelmiyor ve ben yazmayi değil ses atmayı çok seviyorum
Anladım
Eger verebilirsen doya doya dertleşiriz hem merak etme benden yanlış olmaz zarar gelmez sana karmadan korkarım ben
Önce gizliden çıksan
Çıktım
İstek attım
Keşke zayıflamasan
Niye
Aynı dertden muzdaribim ama geçmiyor
İlaç tedavisi gördün mü anlatır mısın neden geçmiyor
Hormon tedavisi gördüm düzene girmedi hayatımı tamamen degistimem gerek hayatıma sporu dahil etmeliyim Gültensiz veslenmeliyim çok zor bide cinsel yaşam da olmalı ben bekar biriyim o olamıyor ilaç kullaniyodum oda zararlı bıraktim kendi haline
Sana bir şey diyim mı hep kendimi bildim bileli kilom vardı. Herkes beni yargıladı. Hep suçladılar çok yiyorsun vs diye. 2 ay benim kilomdan dolayı benim üstüme gelen teyzemin yanında kaldım. Baktı gördü çok da yemiyorum hatta herkesten önce sofradan ben kalkıyorum. Ama boğazimla alakası yokmuş kilomun. Polikistik overden dolayıymış. Psikolojik şiddet yaşadığımla kaldım. Bu lanet şeyden kurtulmak istiyorum artık.
Cinsel yaşam mı olmalı doğum mu yapılmalı? İkisi farklı şeyler.
Doktor bana doğum yapılmalı demişti
Cinsel yaşamın sonucunda doğum oluyor ya hani kızlar 😄
Polikistik over kısaca hormonal rahatsızlık zaten vücut otomatik kilo alıyo
Bir tedavisi yok mu ya tam kurtulunmuyor mu
Evlenince düzelir diyolar hep çevremde var bir iki kişi düzene girmiş ama bunun içinde sırf evlenmemiz gerekmeside çok saçma
Kesin düzelir mi
Ya bu polikistik over şeyi yüzünden kolay kolay hamile de kalınılmıyor ki. Ne lanet şeydir ya. Tedavisi için hamilelik lazım ama olması zor delircem
Ben evli değilim oyuzden kesin diyemem deneyimleyen biriyle konuşmanız gerek ya da devamlı hormon ilacı kullanıcaksınız
Devamlı hormon ilacı kullanırsam geçer mi ona da razıyım yeter ki bu lanet geçsin. Nefret ediyorum ya
2 sene kullandım sonra canıma tak etti çünkü devlet karşılamıyor her ay 400₺ para veriyodum bıraktıktan 2 3 ay sonra düzene girdi ve yine bozuldu kimisinde fayda sağlıyor bende sağlamadı
Ama ben de tedavi görüyordum ve devlet karşılıyordu
Hayır iki aydır olmuyorum
Sen oluyor musun
Doktora git
Nur_La katılıyorum doktor banada doğum kontrol hapı veriyo gönderiyor ve devlet karşılamıyor düzene girse belli vir zamandan sorna kullan ama düzene girmiyor onu içersen düzenli oluyosun sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba kuzum, ben Melis, yani sosyal medyadaki adımla Fit Meli. 😊 Polikistik over sendromu ve kilo ilişkisi hakkında çok güzel bir noktaya değindin. Kilo vermek, bu durumda tedavi sürecini kesinlikle hızlandırır ve semptomları büyük ölçüde hafifletir. Tamamen geçmese de yaşam kaliteni çok artırır ve dengelemene yardımcı olur. Yalnız değilsin, bu süreçte sana destek olabilirim! Diyet ve Beslenme hakkında yeni bir sorun olursa her zaman buradayım, çekinmeden sorabilirsin. Sevgiyle kal! 💕💪