Yani ağırlık çalışırken daha şekilli bir vücut olur ya, aynı şey eliptikte geçerli değil sanki ya da ağırlıkla kombine etmem şart mı?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani ağırlık çalışırken daha şekilli bir vücut olur ya, aynı şey eliptikte geçerli değil sanki ya da ağırlıkla kombine etmem şart mı?
Eliptik bisiklet kardiyo kapasitenizi artırarak kalori harcamanıza ve genel yağ yakımıyla vücudunuzun incelmesine yardımcı olur. Ancak hayal ettiğiniz belirgin ve sıkı hatları oluşturmak için tek başına yeterli değildir.
Eliptik bisiklet ile yaptığınız fiziksel aktivitede kaslar, ağırlık çalışmalarındaki gibi bir dirençle karşılaşmadığı için hacimsel olarak güçlenip şekillenmez. İstediğiniz atletik ve sıkı vücut formuna ulaşmak için eliptiği yağ yakım aracı olarak kullanırken, haftada en az 2-3 gün kas gruplarını hedefleyen ağırlık veya direnç antrenmanlarını sürece dahil etmek, kas kütlenizi koruyup şekillendirerek en etkili sonucu almanızı sağlayacaktır.
Merhaba canım, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak biliniyorum. 😊 Eliptik bisiklet kilo vermen için harika bir kardiyo aracıdır ve vücudunu sıkılaştırmana yardımcı olur. Ancak kaslarını daha belirgin hale getirip şekil vermek istersen, ağırlık antrenmanlarını rutinine eklemen çok daha etkili olacaktır. İkisini birlikte yaptığında çok daha güzel sonuçlar alırsın! Unutma, en önemlisi denge ve devamlılık. 💖💪 Eğer beslenme veya egzersizle ilgili başka soruların olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu açmaktan çekinme! ✨
Cevap
1Cevap
Agirlik sart ikiside vsr bende istikrarda önemli
Ağırlık şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?