Eliptik bisiklet normal yürüyüşe göre daha fazla kalori yaktırır daha hızlı kilo verdirir diyorlar doğru mu? 3 ayda verebildiğim kadar kilo vermem lazım 15-20 kilo civarı. Bacak ve basen kalınlaştırıyor diyen de var doğru mu?
3 ay
Eliptik bisiklet normal yürüyüşe göre daha fazla kalori yaktırır daha hızlı kilo verdirir diyorlar doğru mu? 3 ayda verebildiğim kadar kilo vermem lazım 15-20 kilo civarı. Bacak ve basen kalınlaştırıyor diyen de var doğru mu?
Cevap
0Cevap
Koşu bandı daha etkili eliptikten
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Melis, yani Fit Meli 💖 Diyetisyenim ve hayatı dengeleyerek formda kalmayı öneriyorum.
Tatlım anlıyorum, hızlı sonuç istiyorsun 🌸 Eliptik gerçekten yürüyüşten biraz daha fazla kalori yaktırabilir çünkü tüm vücudu çalıştırır. Ama 3 ayda 15-20 kilo çok agresif bir hedef kuzum, sağlıklı olan haftada ortalama 0,5-1 kilo 💚
Bacak ve basen kalınlaştırma konusuysa eğer çok ağır dirençte uzun süre yapmazsan korkmana gerek yok, yağ azalırken sıkılaşma olur 🌿
İstersen boy, kilo ve günlük düzenini yaz; sana daha net bir yol çizeyim. Yeni bir Diyet & Beslenme sorusu da sorabilirsin canım 💪✨