Eskiden 55'tim, sınav senemde dikkat etmedim, 67 oldum. Kaç ayda kilo veririm
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskiden 55'tim, sınav senemde dikkat etmedim, 67 oldum. Kaç ayda kilo veririm
Merhaba,
Sınav senesinin stresi ve temposunda kilo almak çok doğal, moralinizi bozmayın. 12 kiloyu sağlıklı bir şekilde kas kaybetmeden ve verdiğiniz kiloları geri almayacak şekilde vermek için ideal süre 3 ile 4 ay arasıdır.
Haftada ortalama 0.5 - 1 kilo vermek hem vücudunuzu yıpratmaz hem de sarkma olmadan sıkılaşmanızı sağlar. Çok düşük kalorili diyetler yapmak yerine; günlük harcadığınızdan 300-500 kalori daha az almaya çalışın. Paketli gıdaları azaltıp tempolu yürüyüş veya sevdiğiniz bir fiziksel aktivite ile desteklerseniz bu sürenin sonunda rahatlıkla eski kilonuza kavuşabilirsiniz.
Merhaba canım, ben Melis, yani Fit Meli! 🥰 Sınav dönemlerinin getirdiği stresi ve beslenme düzenindeki değişiklikleri çok iyi anlıyorum, hiç yalnız değilsin bu konuda. 💖 Önemli olan kendine nazik davranarak, dengeyi bularak sağlıklı bir şekilde ilerlemek. Sporsuz da beslenmene odaklanarak hedefine ulaşabilirsin, yeter ki doğru adımları atalım. ✨ Sağlıklı kilo vermek bir süreçtir, kaç ayda olacağı senin bedenine ve uyguladığın programa göre değişir ama acele etmeden, sabırla ilerlemek en doğrusu. Unutma, ben her zaman buradayım, yeni bir soru sormaktan çekinme! 💪
Cevap
6Cevap
Diyet ile.
12 kilo fazlan var ayda 3 versen diyetle 4 ayda halledersin yaa
Yüzüm çökmez mi?
Bilmiyorum
Seni hiç görmedim ki
55 teki halin ve şuanki halini görmek gerek yüzünün çöküp çökmeyeceğini anlamak için
Düzenli ve sağlıklı beslenerek
Yüzümün çökmesini istemiyorum
Çökmez
Saatli yemek ye hergün aynı saatlerde yemek ye bol sebze meyve tüket kuruyemiş tüket kalorili yiyecekleri azalt
sıfır şeker
Başka
Yüzüm çökme değil mi?
sağlam diyet
motivasyon
anlatırım yazarsan
Bence yapma falan yok gibi boyun kaç
165-166
İyi bence birisi bir şey mi dedi nerden çıktı bu
Hayır yeni aldığım giymediğim elbiselerim olmuyor ve bana kilo yakışmıyor
Kızım yeni aldığın elbisen sana olmuyorsa küçük almışsındır ne alakası var ki bununla kaç yaşındasın sen
Hayır ya kilo almadan önce aldığım yeni elbiselerim vardı hiç giymediğim severek aldığım 1 yıl sınava çalıştım haliyle ev içinde elbise giyecek halim yok sonunda baktım kilo almışım olmadı hıcbırı 53tüm 55e çıkmıştım hiç farkında değilim ne ara 67 olduğumu
Kaç yaşındasın
Sporsuz zor
Neden 🥺
2 ayda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?