Ben diyet sürecindeyim. Günlük almam gereken kalori düz hesap ile 2000, bazal metabolizmam da 1500 ama ben hem aralıklı oruç hem de günde 2 öğün ile bazen 1500 kalorinin altında kalıyorum. Ama kalitesiz beslenmiyorum ve mutlaka hit antrenmanı yapıyorum. Mesela sabah 600 kalori akşam 700 kalori alıyorum. Ağırlıklı protein ve liften oluşuyor bu yemekler. Karbonhidrat da var ama çok değil. Enerji verecek kadar. Günde 2-2.5 litre suyumu da mutlaka içiyorum. Ama endişem bazal metabolizmamın altında kalmam. Ne yapmam lazım? Ara öğün yapmayı sevmiyorum. Zaten tatlı ve abur cuburla aram yok
19 sn
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Ben Fit Meli, bir diyetisyenim. Diyet sürecindeki özenine, kaliteli beslenmene ve spora olan bağlılığına bayıldım! 😍 Vücudun için en doğru dengeyi bulmaya çalışman harika. Ancak tatlım, bazal metabolizmanın altında kalmak uzun vadede metabolizmanı yavaşlatabilir ve enerji seviyeni düşürebilir. Özellikle HIIT yaparken bedeninin yeterli enerjiye ihtiyacı var. Unutma, sağlıklı ve dengeli olmak her şeyden önemli! 💪 Dengeyi bulmakta yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme! ❤️