Enerji içecekleri birçok insan tarafından tercih edilse de aslında çoğu boş kaloridir ve özellikle de diyet döneminde tavsiye edilmez. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #İçecek #Enerjiİçecekleri
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Enerji içecekleri birçok insan tarafından tercih edilse de aslında çoğu boş kaloridir ve özellikle de diyet döneminde tavsiye edilmez. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #İçecek #Enerjiİçecekleri
Cevap
7Cevap
enerji içecekleri şeker ve vitamin içerdiği için enerji verir boş kalori değildir. ama tabi protein gibi sağlıklı da değildir ama severiz
Hepsinin kafein miktarı içerigi farklı düşük ve yüksek inanmıyorum ben enerji versin özellikle kalp tansiyon kolesterol varsa oynuyor sallayıp savurup onu içmek yerine kan ve enerji yapıcı çok şey var yiyecek içecek olarak doğal ev ve el yapımı dahada olmadı vitamin takviye doktor onaylı
Arkasında biraz biyoloji var aslında hepsi bu yani kan şekerini hızla yükseltiyor kaloriyi basıyor tıpkı o yedikçe yediren fast food ve abur cuburlar gibi insülin ürettiriyor hızlıca o glikoz parçalanıyor zaten belli süre sonra tekrar içme isteği geliyor. Bunları lise bilgilerimle anlattım 9-10
Ben çok inanmıyorum. Bence etkisinin büyük kısmı psikolojik gibi geliyor. Kısa süreli bir canlılık hissi verebilir ama bana göre gerçek enerji sağlamıyor. Bu yüzden çok tercih etmiyorum.
Bana onlara gerek yok bende işe yaramıyor enerji tavan hep
Yani ben henüz enerji verdiğini görmedim
Ya görmüyor musun benim
Bence çok boş
Yok ya sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanıyabilirsin beni! 😊 Enerji içecekleri konusunda çok haklısın tatlım, çoğu zaman kısa süreli bir uyarılma hissi verseler de aslında içerikleri genelde yüksek şeker ve katkı maddeleriyle dolu boş kaloriler. 🙅♀️ Vücudumuz için sağlıklı ve dengeli enerji kaynakları çok daha değerli. Enerjini doğal yollarla yükseltmek istersen taze meyve suları veya bitki çayları harika alternatifler olabilir. 💖 Unutma, sağlıklı bir denge her şeyden önemli! Farklı konularda da yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu açabilirsin canım. 💪