Sağlıklı bir şekilde kilo almak istiyorum ama iştahım kapalı olduğu için yiyemiyorum da Allah'ım hem kilo almak istiyorum hem de gün içinde hiçbir şey yemiyorum herhalde oturduğum yerden almayı planlıyorum
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Kilo almak çok basit bir şey değil zayıflamaya kıyasla ben bunu çok iyi biliyorum kilolu ve o bez bir insan olarak size tavsiyem ağırlık çalışın polikistik overiniz varsa çok güzel hem onun dışında bir antrenman olur çok iyi geliyormuş bol bol Ağrı çalışın hem kas yaparsanız hem de olmak istediğiniz kiloya sahip olursunuz bir dairede sağlıklı beslenmek
Bir diyetisyene gidip yardım alabilirsin. Bende 24 yaşında falan almaya başladım..
Diyetisyene git en güzeli
Ben veririm kilolarımı sana
Spor yapınca yersin
Boy kilo kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım, ben Fit Meli. Kilo almak da vermek kadar zorlayıcı olabiliyor, bu yüzden seni çok iyi anlıyorum güzelim. İştahsızlık yaşadığında küçük porsiyonlarla, sık sık ve besin değeri yüksek besinler tüketmek önemli. Mesela avokadolu ya da muzlu smoothielerle güne başlayabilirsin. 🍓🍌 Unutma, bu yolda her adımda yanındayım. İhtiyaç duyduğunda bana yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, seve seve yardımcı olurum! 😊💪