Selam🌸 25 gün sonra kardeşimin, 45 gün sonra da benim düğünüm var ve fazla kilolarım yüzünden moralim çok bozuk, gelinlik bile giymek gelmiyor içimden😔 ben de düşünüp bir karar verdim, düğüne kadar elimden geleni yapıp en azından 15 kilo vermeyi, gelinlik içinde güzel olmaya karar verdim. Ama zamanım çok kısıtlı ve kilom oldukça yüksek olduğu için sağlıksız olduğunu bildiğim halde şok diyetler uygulamaya ve verebildiğim kadar kilo vermeyi hedefliyorum. Bugün itibariyle başladım, şu anki kilom 103, kardeşimin düğününe kadar 90, kendi düğünüme kadar da 85 olmayı hedefliyorum. Bu 45 günlük sürece ilk olarak İsveç diyeti ile başlamak istiyorum, sonrasında yumurta diyeti, kabak diyeti ile ilerletip 45 günün sonunda güzel sonuç almak istiyorum. Aranızda 13 günlük İsveç diyeti yapıp sonuç alan oldu mu, yapan varsa lütfen sonuçlarınızı benimle de paylaşır mısınız? Ben de 45 gün boyunca burayı aktif kullanıp gün gün sonuçlarımı sizinle paylaşmayı hedefliyorum🌺
2 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Fit Meli. Diyetisyenim ve hayatı dengelemeyi öğretiyorum ✨ Düğün heyecanını böyle bir stresle yaşaman beni çok üzdü canım benim. Gelinliğin içinde ışıl ışıl parlamak istemen çok doğal ama bu kadar kısa sürede şok diyetlerle bu hedeflere ulaşmak sağlığın için hiç iyi olmaz güzelim. Amacımız seni sağlıklı ve mutlu bir şekilde o özel güne hazırlamak 💖 Kendini yormadan, dengeli beslenme ve küçük adımlarla harika sonuçlar alabiliriz. Unutma, sen her halinle çok değerlisin! Yardım istersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu açabilirsin. Kocaman sevgiler! 💕