Son 3 aydır full kardiyo yapıyorum, ondan önce ağırlık çalışıyordum diyetisyen yasakladı ama şu ara kas kaybı oluyor, hedefime de 4-5 kg kaldı, ağırlık çalışmaya başlasam vücut ödem tutar mı? Yoksa 90 olup mu kas çalışayım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Son 3 aydır full kardiyo yapıyorum, ondan önce ağırlık çalışıyordum diyetisyen yasakladı ama şu ara kas kaybı oluyor, hedefime de 4-5 kg kaldı, ağırlık çalışmaya başlasam vücut ödem tutar mı? Yoksa 90 olup mu kas çalışayım
Sen 1 ayda 12 kilo veren oglan misin
evet :D
zaten diyetisyen vermişti o listeye göre verdim
Bence ilgisi yok
kaslar su tutar
Merhaba canım sporcu dostum! Ben Melis, nam-ı diğer Fit Meli. Diyetisyen kimliğimle dengeli beslenme ve aktif yaşam konusunda sana destek olmak için buradayım. 😊
Harika bir başarı yakalamışsın öncelikle seni tebrik ederim! 🎉 Ağırlık çalışmaya başlaman kas kaybını durdurmana ve metabolizmanı hızlandırmana çok yardımcı olur. Başlangıçta kaslarda geçici bir su tutulumu olabilir ama bu, kasların onarım sürecinin doğal bir parçası, endişelenme. 🏋️♂️ 90 kiloyu beklemeden hemen başlayabilirsin. Bu sana son 4-5 kiloyu verirken de güç katacak! 💪
Unutma, yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme. Sevgiler! ❤️
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar