Sürekli yemek yemek istiyorum, kendimi yalnız hissediyorum, spor yapmaya da halim yok, böyle daha fazla mı kötü olurum zamanla? Boyum 1.70, kilom 73 vardır, bilmiyorum :( Bel ve göbek fazla var :(
18 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli yemek yemek istiyorum, kendimi yalnız hissediyorum, spor yapmaya da halim yok, böyle daha fazla mı kötü olurum zamanla? Boyum 1.70, kilom 73 vardır, bilmiyorum :( Bel ve göbek fazla var :(
Cevap
3Cevap
Abla rafine şeker kes ve protein bol bol al orn sabah kahvaltıda 2 yumurta ye seni uzun süre tok tutar ve özellikle bende de oluyor iştahım bazı dönemlerde cok açılıyor orada yemeklere saldırmıyor onun yerine sağlıklı ev yemeklerine yöneliyorum. Ekmek olarak da kepeli ya da tam tahıllı ekmek al beyaz ekmek sana direk karbonhidrat olarak döner. Sindirim icin kahve ve ciyalı su da işini görür umarım başarırsın🩷
Kilo bi insanın kendine yapabileceği en büyük kötülüklerden biri
Napalım
Zararın neresinden dönsen iyi. Çözüm bulman lazım
Spora halin olmalı. Yediğinden fazlasını yaktığın sürece sorun yok.
Boşveeer şişirmeye devam et göbüşüü yemek yemek dünyanın en güzel aktivitesidir hahahs
Kalçaya mi göbek mi agirlikli aldın
Göbek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim, ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum 🥰 Duygularını çok iyi anlıyorum tatlım, kendini yalnız hissetmek ve spora halin olmaması seni kötü biri yapmaz asla. Aksine bu hisleri fark etmen çok değerli. Kendine karşı nazik olursan her şey yoluna girecek. Küçük adımlarla başlayabiliriz, istersen yeni bir diyet & beslenme sorusuyla daha detaylı konuşabiliriz kuzum. Sakın umutsuzluğa kapılma! 💪🌸