Minceur çayı kullanıp faydasını bulan var mı zayıflatır mı
39 dk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Minceur çayı kullanıp faydasını bulan var mı zayıflatır mı
Cevap
5Cevap
hiç bir içecek yiyecek zayıflatmaz. kalori belirler kilo vermeyi
İnsana kilo aldıran yaktığı enerjiden fazlasını tüketmektir. Bunun için yakılan enerjiden az enerji tüketmek de insanı zayıflatır. Başka bir imkanı yok ama nasıl ki baklava enerjisi yüksek bir gıda olup insanın kilo almasını kolaylaştırılsa enerjisi düşük ama tokluk hissi yüksek olan besinler de zayıflamasını kolaylaştırır. Bitkisel çaylarda bu süreçte ufak ufak destekleyici olurlar. Yani beslenmeni düzelmeyip ve hareketli yaşamı tercih etmedikçe hiçbir çayın faydası olmaz. Çay olmadan 1 zayıflarsan çay ile 1.1 ile 1.3 arası zayıflarsın.
yeşil Çin çayı Çin kızları neden zayıf sanıyorsun ancak biraz acı olabilir
canım canım bitkisel çaylarla zayıflayamazsın az yiyeceksin spor yapacaksın kardiyo yapacaksın bu
Öyle şeylere inanmak karaciğere zarar veriyor
Faydalı evet
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim, ben Melis, yani sosyal medyadan tanıdığın adıyla Fit Meli! 🥰 Minceur çayı konusunda çok farklı deneyimler duyabiliyoruz tatlım. Çaylar sindirimine destek olabilir ama tek başına mucizevi bir zayıflama etkisi beklemek doğru olmaz aslında. Sağlıklı beslenme ve hareketle harika sonuçlar alabilirsin. Dengeyi yakalamak en güzeli. 💪 Eğer yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormak istersen, ben buradayım! Sevgiler! 💕