Arkadaşlar zayıflamak istiyorum kiraz sapı çayının zayıflattığını duydum deneyeniniz var mı? varsa bilgi verirmisiniz günde kaç bardak içmeliyiz
kiraz sapı çayına başlıycam da
kiraz sapı çayına başlıycam da
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sadece kiraz sapı içme 9u1 arada çayları var eczanelerde satılıyor onlardan al iç ya da yeşil çay iç.etkisi var fakat sadece çay içip zayıflamayı hayal etme bunların ufak etkileri olur mesela spor yapmadan önce bir bardak sade şekersiz kahve iç yağ yakımını arttırıyor bunun yanında spor yapıp beslenmenede dikkat edersen yavaş ama düzenli bir şekilde kilo verirsiniz.
teşekkürler :)
hiç sorma ya bir deri bir kemik kalırsın :) arkadaşlar böyle şeylere inanmayın sen herşeyi ye iç sabahtan akşama kadar tıkın sonra gel kiraz suyu içtim zayıflatıyormuş naah zayıflarsın. gırtlaktan kes önce bişey kullanmana hiç gerek yok zaten zayıflayacaksındır.
Cevap
5Cevap
Onlarla uğraşacağına, yediklerine ve içtiklerine dikkat etsen, daha kolay zayıflarsın :)
dikkat ediyorum ama birazda yardım almak lazım :)
O zaman günde 2 bardak yeşil çay içebilirsin. Tabi ki şekersiz. Tadını sevmem dersen, limonlusu var. Gayet güzel.
salagım sanırım güneşin en tepede oldu zaman kilometrelerdce yürüyorum içmekle yemekle olmaz bu işler koşacan rejim yapacan
Zayıflatma etkisinden ziyade idrar söktürücü etkisi vardır. Zayıflama olayı riskli bir olaydır. Bir uzmandan destek alarak alternatif yöntemler denenmeli yani doktor uygun görürse, yoksa bir çok sağlık problemine yol açabilir.
Sitede kiraz akını başladı noluyor 😂
ewet etkisi var ama daha önce kullanmadım...
evet örneklerinide görmüşlüğüm var
bi dene bakalım
Sakınnn içmee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?