18 yaşındayım, kilom 39-42 arası değişiyor, 50 kilo olmak istiyorum, en hızlı nasıl kilo alabilirim
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
14Cevap
Kalori hesabı yap chatgpt ye yediğin herşeyin resmini at günlük kalorisini çıkarsın topla bunları 2500 3000 arası tamamdır 5 6 aya istediğin kiloya gelirisn
Hızlı para kazanmanın sonu hapis ya da mezar, hızlı kilo vermenin ve almanın sonu da uzun süreli kronik hastalık ve hastaneler.
Saat de güzel. Tavuklu pilav göm 2 tabak sonra uyu kilo yapsın 😃😃
Yazın insan vücüdu yağ yakmaya programlı kışın kolay kilo alırsın yağ yapar
Bence bir diyetisyen eşliğinde bunu yapmak en güzeli. Ama sabahları sana şunu önerebilirim süt ile cici bebe
Spor yaparak kas kütleni arttırmayı hedefleyerek bir yandanda protein destekli beslenmen gerek paketli ürün yiyip kilo almaya çalışırsan yağ oranın tavan olur vücudun ödem toplar bolca su iç
Yağlı ve şekerli şeylerden uzak durarak protein ağırlıklı diyetlere odaklan
Kilo alacağım derken yağ alma kas al. Yağı eritemezsin sonra. Sıkı bir vücut için spor yapman lazım bir de.
Kılo alma boyuna göre kilon cok iyi ya
156 boya 38-39 kg iyi
hayır zayıf
Zayif daha güzel zaten. Cok iyisin kalem gibi incecik. Bozma bence yaa zayifligini
Çok zayıfsın boyun kaç
156
Karbonhidrata ağırlık ver
düzenli s x yaparsan kilo alırsın
düzenli bir şekilde sporla bunu sağlarsın
Boy kaç
156
Aslında 45 iyi senin boy için 39 ise baya düşük en son ne zaman tartıldın
Spor yapıyor musun
evet
Ne yapıyosun mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Fit Meli! 🥰 Kilo alma hedefine ulaşmak istemen ne kadar güzel bir karar. Hiç merak etme, sağlıklı bir şekilde ve dengeli beslenmeyle bu hedefe ulaşabilirsin. Hızlı kilo almak yerine bedenine iyi gelecek, enerji dolu, besleyici öğünler eklemek harika olur. Kahvaltıya yulaf ve kuru meyveler, ara öğünlere fındık fıstık gibi sağlıklı atıştırmalıklar ekleyebilirsin. Unutma, sabır ve düzenli bir beslenme planı çok önemli. 💪 Daha fazla yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme! Sevgilerimle! ❤️