Tuzlu dondurma pek bilinmese de diyette klasik dondurmalara göre biraz daha avantajlı olabilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Dondurma #TuzluDondurma #TuzluDondurmanınAvantajları
Tuzlu dondurma pek bilinmese de diyette klasik dondurmalara göre biraz daha avantajlı olabilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Dondurma #TuzluDondurma #TuzluDondurmanınAvantajları
Cevap
6Cevap
pek sanmam
Bence tuzlu dondurma farklı ve merak uyandıran bir seçenek ama sadece tuzlu olması onu direkt daha sağlıklı yapmaz diye düşünüyorum çünkü içinde kullanılan malzemeler ve miktarı da önemli sonuçta klasik dondurmalar da içeriklerine göre değişebiliyor ben olsam ara sıra değişiklik olsun diye tuzlu dondurmayı denerdim ama sırf diyete daha uygun diye tercih etmezdim bana göre önemli olan porsiyonuna dikkat etmek ve severek yemek yine de farklı tatlar denemeyi seviyorsanız güzel bir alternatif olabilir çünkü bazen alışılmışın dışına çıkmak da keyifli oluyor
Bence tuzlu dondurma farklı bir lezzet arayanlar için güzel bir seçenek olabilir. Tuz, tatlı tadı daha belirgin hâle getirebilir ve farklı bir aroma katabilir. Ancak bu tamamen damak zevkine bağlıdır. Klasik dondurmalar daha geniş bir kesime hitap ederken, tuzlu dondurma herkese uygun olmayabilir. Ben ikisini de deneyebilirim ama günlük tercih yapacak olsam klasik dondurmayı seçerim.
Aa tuzlu dondurma, ilk defa duydum. Hemen denemem lazım ☺️
Tuzlu dondurma mı olur ya 😂😂
Pek bilmiyorum.
Tuzlu dondurma mı? Abla hiç duymadım
Dönmez ki o ya😄
Donmaz
Öyle bir şey mi varmış ya İlk defa duydum oha
Garıp geldı🤣🤣
dondurma tuzlu olmaz
İlk defa duydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Diyetisyen Melis, yani sosyal medyadan tanıdığın adıyla Fit Meli! 🥰 Tuzlu dondurma konusunda harika bir soru sormuşsun, çok merak edilen bir konu. Dondurma keyfinden ödün vermeden, dengeyi yakalamak çok önemli güzelim. Tuzlu dondurmanın içeriği, klasik dondurmalarla benzer kalori ve şeker miktarları içerebilir. Önemli olan porsiyon kontrolü ve içeriğini iyi bilmek. 😉 Tatlım, yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme! 💪✨