Tuzlu dondurma pek bilinmese de diyette klasik dondurmalara göre biraz daha avantajlı olabilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Dondurma #TuzluDondurma #TuzluDondurmanınAvantajları
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tuzlu dondurma pek bilinmese de diyette klasik dondurmalara göre biraz daha avantajlı olabilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Dondurma #TuzluDondurma #TuzluDondurmanınAvantajları
Bence tuzlu dondurma farklı ve merak uyandıran bir seçenek ama sadece tuzlu olması onu direkt daha sağlıklı yapmaz diye düşünüyorum çünkü içinde kullanılan malzemeler ve miktarı da önemli sonuçta klasik dondurmalar da içeriklerine göre değişebiliyor ben olsam ara sıra değişiklik olsun diye tuzlu dondurmayı denerdim ama sırf diyete daha uygun diye tercih etmezdim bana göre önemli olan porsiyonuna dikkat etmek ve severek yemek yine de farklı tatlar denemeyi seviyorsanız güzel bir alternatif olabilir çünkü bazen alışılmışın dışına çıkmak da keyifli oluyor
Bence tuzlu dondurma farklı bir lezzet arayanlar için güzel bir seçenek olabilir. Tuz, tatlı tadı daha belirgin hâle getirebilir ve farklı bir aroma katabilir. Ancak bu tamamen damak zevkine bağlıdır. Klasik dondurmalar daha geniş bir kesime hitap ederken, tuzlu dondurma herkese uygun olmayabilir. Ben ikisini de deneyebilirim ama günlük tercih yapacak olsam klasik dondurmayı seçerim.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Merhaba canım, ben Diyetisyen Melis, yani sosyal medyadan tanıdığın adıyla Fit Meli! 🥰 Tuzlu dondurma konusunda harika bir soru sormuşsun, çok merak edilen bir konu. Dondurma keyfinden ödün vermeden, dengeyi yakalamak çok önemli güzelim. Tuzlu dondurmanın içeriği, klasik dondurmalarla benzer kalori ve şeker miktarları içerebilir. Önemli olan porsiyon kontrolü ve içeriğini iyi bilmek. 😉 Tatlım, yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme! 💪✨
Cevap
11Cevap
pek sanmam
Yani tuzlu dondurmanın güzel olacağını hiç sanmıyorum şekerli dondurma her zaman daha güzeldir
Tuzlu dondurma pek bilinmese de diyette klasik dondurmalara göre biraz daha avantajlı olabilir
Aa tuzlu dondurma, ilk defa duydum. Hemen denemem lazım ☺️
Adabımızla dondurma yiyelim.
Tuzlu dondurma mı? Abla hiç duymadım
Tuzlu dondurma mı olur ya 😂😂
Pek bilmiyorum.
Hic denemedim
Yemedim hic
İlk Defa Duydum.
Dönmez ki o ya😄
Donmaz
Öyle bir şey mi varmış ya İlk defa duydum oha
Garıp geldı🤣🤣