Yeme & İçme Kaymaklı dondurma mı vanilyalı mı daha lezzetli? aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Migrosta var. Kaymaklı daha pahalı ama. Hangisi daha güzel tat olarak? Vanilyalı dondurma Kaymaklı dondurma Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kaymaklı dondurma mı vanilyalı mı daha lezzetli? Cevapla Pahalı Soruları Migros Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. vanilyalı severim ya da magnum 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Kaymaklı çikolatalı. Aslında dondurma sevmem. 0 0 Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl en çok şeker hangisine konduysa onda şeker oranına bak 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Vanilyalı hoşuma gidiyor, diğerini sevemiyorum 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. hazir dondurma yemem yersemde sade 1 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vanilya 1 0 Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 596 cevap paylaştı. Kaymaklı dondurma 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. vanilya daha güzel 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Gaymakk 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. vanilyalı 0 1 Yorumla Asya_2275 +1 yıl sanırım daha önce kaymaklı yemedim.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
vanilyalı severim ya da magnum
Kaymaklı çikolatalı. Aslında dondurma sevmem.
en çok şeker hangisine konduysa onda şeker oranına bak
Kaymaklı dondurma ilk kez duydum
Vanilyalı hoşuma gidiyor, diğerini sevemiyorum
hazir dondurma yemem yersemde sade
Vanilya
Limon ya da karadut başka yemem
Kaymaklı dondurma
vanilya daha güzel
Vanilya
Gaymakk
vanilyalı
sanırım daha önce kaymaklı yemedim..